Dovolenka s deťmi na Slovensku pri vode

jurka2907
12. júl 2024

Ahojte ,poraďte prosím kde ísť s deťmi na Slovensku majú 3,5r a 4,5r.
Chceli by sme aby tam boli voda/bazen ,nejaké atrakcie pre deti ..skôr oddych , prechádzky
Pozerala som Štúrovo,Patince ,Bešeňová..ale neviem ci niekto vie aj konkrétne ubytovanie poradiť...
Jedine okolie MT,nechceme (Turany,Valča ,Blatnica ..okolie)
Ďakujem

lucimax
12. júl 2024

@jurka2907 Skus pozrieť Turčianske teplice

janickacrazy
12. júl 2024

@jurka2907 My chodíme do Tatralandie a Besenovej, decká to tam milujú. Atrakcií je tam kopec. Ubytovanie určite nájdete na booking.com. Dá sa aj celkom lacné nájsť. Ubytovanie v areáli je drahé.

sandra49
12. júl 2024

@jurka2907 v Štúrove boli moji rodicia a teda veľmi si chválili. Boli v takých apartmánoch priamo na kúpalisku a veeeela rodín s deťmi tam bolo. Aj sa bolo kde prechádzať, aj vláčik do maďarská, aj mesto pekne..a keďže máš také malicke deti tak nsjake super atrakcie ešte pre ne nebudú vhodne, tobogany a podobne..

jurka2907
autor
13. júl 2024

@sandra49 nevieš mi prosím poradiť,cez co hľadali ubytovanie ?To Štúrovo sa mi páči zatiaľ najviac ..

sandra49
13. júl 2024

@jurka2907 normálne cez cestovku. Išli do cestovky povedali co chcú a pani im všetko vybavila. Inak este ma napadlo Podhájska je veľmi dobra. Skus aj to pozrieť. A tak isto otvorili nové veľké kúpalisko pri Diakovciach, len neviem ako sa vola, tam je to tiež vyborne aj stromy atď len nie také veľké ako Štúrovo a Podhájska. Tuto na dolniakoch sú tie také obľúbené. Ešte aj veľký meder majú ľudia radi, pripadne dunajska streda.