Dovolenka s 3 deťmi na Slovensku

14. jún 2024

Ahojte, poradte prosím, chceli by sme sa s 3 deťmi vybrať na pár dní do aquaparku, pozerala som veľa ponúk len si neviem vybrať co sa týka ubytovania, väčšinou je to mimo aquaparku, poradíte mi konkrétne kde ste bývali a nebolo to ďaleko?

h2
14. jún 2024

Síce som tam nebývala, ale v Thermalparku Dunajská Streda sa dá bývať priamo v hoteli v areáli a viem určite, že aj v iných, napríklad kolega bol v AquaCity Poprad a tiež býval priamo tam, aj v Bešeňovej sa dá bývať v areáli a určite v mnohých ďalších.

betulinka1
14. jún 2024

My sme boli prákrát vo Veľkom Mederi a bývali sme vážne kusocek v penzione Evicka. Ale väčšinou máš všade aj ubytko aj Bešeňová, Diakovce, Šturovo.

oskvarka
14. jún 2024

Syn bol na sústredení v Tatralandii tam maju apartmanove chatky priamo v aquaparku len neviem ci sa takto na poslednu chvilku da to ubytovanie zohnat. Bol nadseny, len cenovo neviem ako lebo im to preplacal klub. Stravovali sa sami stravovanie je tam drahe.

stvura
14. jún 2024

Ja ti napisem co je u nas na juhu a poznam...v Sturove mozes byvat priamo, Polny Kesov je mala dedinka, predpokladam ze tiez ubytko najdes...Diakovce priamo. Ak mas malinke deti tak odporucam i Nesvady

autor
14. jún 2024

Prosím vás a Turčianske Teplice? Sú vhodné aj pre malé deti, sú tam aj bazény pre také dvojročné deti?

autor
14. jún 2024

Pretože hľadám hlavne niečo aj s vnútornými bazenami

lakebabe
14. jún 2024

Za mňa s malými deťmi chatky v Tatralandii boli sme v zime tri rodiny s deťmi a cez gopass to bolo za super cenu a v cene máš nonstop vstupy aj lanovky.
Co sa týka juhu Nesvady sú v lete aj pre menšie deti už nafukuju vonku areál pre deti bazeny šmykľavky. V zime to pre deti moc nie je.
V Štúrove máš tiež bývanie v areáli ale tam nie je vnútro bazeny ale počasie máš v lete väčšinou stabilné.
V Nových Zámkoch máš tiež celkom pekne bývanie v areáli na Strande. Ten by som ale volila ako posledný
A určite ešte Podhájska to máš pre deti tiež super aj areal aj bazeny a ubytovanie bud vnútri alebo okolo.
To isté Poľný Kesov pre deti super ubytovanie máš aj v areáli.
Na juhu máš dobre stabilné počasie na Liptove nemusí vyjst

siska25
14. jún 2024

Ja mozem odporucit Holiday Village Tatralandia. To mame odskusane. Ale cena nie je uplne najnizsia, ale v cene su teda aj lanovky. My sme si objednali polpenziu a boli sme tam dva roky dozadu do 4 detmi. Este chceme casom vyskusat Liptovsku osadu Gothal. Neviem, ci by mohol byt aj hotel s bazenmi, ak ano, tak nam sa pacilo v Atrium v Smokovci.