Donovaly s malými deťmi

22. jan 2024

Ahojte, s ročnou dcérou plánujeme predĺžený víkend na Donovaloch. Keďže som tam už niekoľko rokov nebola, nemám prehľad, čo tam funguje a aký program si urobiť. Okrem sánkovania hľadáme nejaké možnosti pre malé deti 0-3 roky. Ideálne detský kútik, detský bazén, baby friendly kaviarne a reštaurácie. Zároveň budeme bývať na súkromnom apartmáne, je možnosť si v niektorom hoteli zaplatiť wellness, aj keď nie sme ich hostia? Ďakujem za akekolvek tipy.

hipuska
22. jan 2024

My sme.boli pred dvoma týždňami lyžovať. So staršími deťmi. A musím povedať, že katastrofa. Nechápem, prečo.su také ospevovane. Možno pre niekoho, kto si zaplati pobyt v rezorte. My sme našli jedny potraviny v blízkosti, mala som pocit 50% prirážky úplne na všetko. Za.mna.uz nikdy viac. Ešte možno v lete, že je tam viacej možnosti.

slavkadi
23. jan 2024

Šport hotel a Rezidencie hotel majú detské animácie, detský program aj pre neubytovanych. V Sporthoteli aj bazén, veľkú herňu, v soboty mávajú predstavenia napr kúzelník, Sranda banda bruchomluvec, ale počas zimy neviem, my sme boli v lete. Bývali sme v apartmáne u súkromníka a pochodili sme atrakcie. Potraviny sú v centre pri tom veľkom parkovisku také menšie ale majú vsetko. Ak idete s malým dieťaťom, berte obedar a ak bude treba dáte si jedlo niekde zabaliť a zjete s dieťaťom na apartmane, ja som to tak robila, moje deti by inak v reštike neobsedeli.