Dolná Strehová

martinkotomasko
24. aug 2024

Dobrý deň chodíte sem na letnú dovolenku? Ako ste spokojní. Rozmýšľame, že by sme sem išli na budúci rok. Budem rada ak nám dáte dáky kontakt na ubytovanie , s ktorým ste spokojní. Ďakujem.

andreakotesova
24. aug 2024

@martinkotomasko boli sme ubytovaní priamo v https://www.strehova.sk/ Nám sa tam páčilo.

andreakotesova
24. aug 2024

@martinkotomasko sleduj december/január, vtedy majú celkom výrazne zľavy.

janababana
27. aug 2024

@martinkotomasko boli sme ubytovani na jar v hoteli Aquatermal (cize kupalisko bolo zatvorene, fungoval iba vnutorny wellness s bazenmi) a v pohodke na par dni. Nevyhoda je, ze v okoli nic moc nie je, treba ist autom ak chcete vidiet aj cosi ine. Ale v samotnom hoteli je super, jedlo asi najlepsie co som kedy na hoteli zazila (mali sme plnu penziu), keby nemali obsadene isli by sme tam aj v lete na par dni a vyskusali to vonkajsie kupalisko

elzus
27. aug 2024

@martinkotomasko po 2 roky sme tam boli v lete a bolo super. Jedlo výborne v lete majú len All inclusive ale v cene nie sú nápoje len na raňajkách. Prichod od 15 a už sa môžte kúpať odchod o 10 ale môžte zostať v areáli dokedy chcete. A potom môžte zaplatiť všetko. Dostanete náramky kde je 100€ kredit. Čiže žiadne peniaze nemusíte nosiť so sebou. My sme boli spokojní a aj personál bol príjemný.