Demänová Rezort - zľavový kód

ludka0309
1. aug 2024

Žienky,
chceme si zarezervovat pobyt a pri bookingu som si vsimla moznost zadania zlavoveho kodu. Je mozne sa k niecomu takemu dostat? Prihlasila som sa aj na odber noviniek no zatial som ziadny email od nich nedostala takze ani necakam ze tam bude nejaky kupon. Popripade nesleduje niekto instagram a influencerov? oni zvyknu na kadeco robit reklamu a mat zlavove kody. A mozno je to iba moznost pre nejakych vernych zakaznikov medzi ktorych ja nepatrim tak smola, neusetrim 🙂 vdaka. Kludne mozte okomentovat aj dany rezort ci ste boli spokojne, my sa tam chystame prvykrat.

ajka10000
2. aug 2024

@ludka0309 S koľko ročným dieťaťom sa tam chystáš? Je to rezort pre menšie deti. Minulý týždeň tam bola moja 11 ročná neter a okrem leteckej steny tam pre ňu nič nebolo. Tak išli do Tatraladii a Bešeňovej.

ajka10000
2. aug 2024

@ludka0309 malo tam byť lezeckej steny.

nikkya
2. aug 2024

Ja som rezervovala ubytovanie priamo cez nich ,keď si stiahneš aplikáciu Fun card ,máš tam 5% zľavu ,ak nenájdeš nič lepšie 🙂

ludka0309
autor
2. aug 2024

@ajka10000 syn bude mat 7 a mam este rocne dvojicky takze pre toho starsieho by to tam malo byt ok a dvojkam to je este jedno kde su😀

ludka0309
autor
2. aug 2024

@nikkya vdaka👍

petronelag
2. aug 2024

Vo welness Chopok je bazén a aj na rôzné hranie pre malé deti.