Dá sa kúpiť lístok na Lomnický štít aj na pokladni?

22. okt 2023

Boli ste niektorá v poslednej dobe ? Dá sa kúpiť lístok aj na pokladni alebo len cez internet ? Brali ste trekingovú obuv alebo stačia bežné nike botasky ( rekreačné ). Ideme lanovkou. Čo by ste brali na mojom mieste ?

mistymay33
22. okt 2023

Myslim ze na mieste listok nekupis, urcite bude vypredane, odporucam kupit vopred cez internet. Na Lomnicak ti stacia bezne botasky ak tam ides az zo spodu lanovkou, takze realne trekovať nebudes.

elenajezova
23. okt 2023

@mistymay33 ja som si vo februári kúpila normálne v pokladni. Nechcela som cez internet, keďže som nevedela, ako bude. Našťastie to vydalo...a boli ešte lístky...a NÁDHERNÝ VÝHĽAD.😀😀😀 Ale stále som to sledovala aj cez internet počas cesty a bola som pripravená si ho kúpiť aj cez internet.

rembura
23. okt 2023

niekedy sa stane, ze maju na dany den volny listok, ale nie je to pravidlom. to mas tak bud hop alebo trop, osobne si myslim, ze lepsie je si kupit listok cez internet a budes si moc zvolit den pripadne aj cas. hlavne je, aby si bola dobre oblecena, hore je to proste uplne iny svet. topanky, to je na tebe, ale ako v trekingovych by to bolo isto lepsie, kedze tie chodniky su hore ocelove a dost sa na nich smyka