Čo plánujete robit cez dovolenku? Bez ohľadu na to kde budete, chcete sa opaľovať, citat, plávať, ucit sa nieco, upratovať, nic len spat…
Taká volna téma snáď sa nepohadate😉
@zeldia dovolenka bude v zime, ak bude...
Cez volne dni v lete planujem hlavne opalovanie a plavanie ☀️💦🍹
Ja som už festivalovala a chystám sa ešte na jeden tvorivý kurz. Mám rozcitanu kriminálku teda nic narocne a chystám sa trocha intenzívnejšie upratat aj u seba aj u mamy. A zavárať. Celkom sa na to tesim bude to aktívna dovolenka.
Spoznavat tu krajinu a ochutnavat nove veci. A vstupit prvy krat do mora
@martinkatinka oooo tak to je pekne😉 uzi si to.
Spoznať ostrov krížom krazom, ochutnať miestne jedla, kúpať sa v mori, spoznať nových ľudí, čítať, dobrý film, ...
@zeldia prave som na dovolenke s dvoma detmi v bulharsku. Len beham za detmi po bazenoch napchavam sa pijem drinky kavy kapucina..2krat ma den plaz tam tiez musim deti strazit lebo okrem dnesneho dna vlny neskutocne.
Prežiť, a dúfať že nebudeme musieť po 2dňoch utekať domov.Ideme po 1x k moru - muž ani obe deti ešte neboli.Roky som to bojkotovala skrs staršiu dcéru - je autistka s ťažkým mentáln. postihnutim , ale twnto rom ma ukecal - nech to skúsime hlavne kôli mladšej dcere. Hrozne sa toho bojím a nahradšej by som nešla. Ideme do IT Bibione... Ale dúfam že tá mladšia sa aspoň raz okúpe v mori....
uzili sme si more, inu kuchynu, krasy tohto sveta, prechadzky, iny vibe, ktory mi uz velmi chybal
Na tejto, na ktorej práve som: chodiť po horách, pozrieť pár jaskýň, kaštieľ a hlavne stráviť čas s mojou mamou, ktorá je tu so mnou a mojím synom. Na tej ďalšej, s mužom a synom, skôr oddychovať pasívnejšie: kúpať sa v mori, vylihovať na pláži, jesť miestne jedlá... 😍
Okrem toho cez voľné dni milujem aj byť doma, kúpať sa v bazéne, tráviť čas na záhrade, grilovať s rodinou...
@slavomira236 ahoj, kde presne v Bulharsku ste?
My ideme totiž tiež a nechceme veľké vlny 😁
Tento rok sme boli vegas, poznavacka, Taliansko poznavacka. More máme za sebou tiež, tam sme pozerali mestečká a nové pláže, večer hrali karty, taká pohoda. Hory pred sebou, takže bicykle, turistika nás čaká. A ešte na jeseň more, tam pôjdeme asi sami s mužom, tak bude romantika aj akcia 😅
@jana005 uz sme dnes odisli na obed. Boli sme hned na zaciatku slnecneho za nesebarom
@zeldia tento rok hlavne dovolenkovať, po x rokoch. Len tak leňošiť… a možno konečne niečo čítať, ale také čo nemusím, ale chcem!