Ak ano, vsimate si tam cudzich ludi?:D
Chcem ist na wellness, ktori je pre max.15 ludi. Je tam virivka, 6 saun a oddychova miestnost. Je to vsak zona bez plaviek ( aj ta virivka) a ja mam nejake tie kila navyse, tak vaham ci ist ci neist :D rada by som, keby tam nebolo ani nohy, ale na to sa nemozem spoliehat. Privatny wellness v blizkosti nemam.
Do virivky by som naha nesla. Do sauny v plachte uplne v pohode. Ludi si nevsimam neriesim, nech su aki chcu. Ale samej by mi bolo tiez neprijemne byt naha medzi cudzimi ludimi. Vlastne aj medzi znamymi, okrem partnera 😄
chodím a nevšímam si iných ľudí.
Nikto normálny si nevšíma cudzích ľudí vo wellness
Chodím iba v plachte, ak vojdem do sauny a zistím, že som tam sama, tak si ju dám dole, inak ani za svet 🙂 Do vírivky bežne nahá nevojdem medzi cudzích ľudí.
Pre oci ze naha . Uz aj plavky su dost malo
@katkaseiner chapem, len pri virivke pise,ze zona bez plaviek :D vsak snad mi ich nikto stahovat nebude, ked tam vleziem v nich.
@vanilkovazmrzka ano,v plachte to je ine :D ja si ludi vsimam, ale akoze nesledujwn/nesliwdim, len ked dakto ide okolo, jasne,ze sa obzriem ale nepremeriavam ani nic😅
@janai1 a očko ti nezabehne, ked sa dakto mihne okolo?😀
bez plaviek s plachtou. v živote by som nešla do wellnessu v plavkách, to kto kedy videl ...
@lentilka209 co pre oci? Nechapem 😀
ja naha do ziadnych welnessov nechodim, zatial som nemaal problem si najst miesto kde viem ist do sauny albeo kdekolvek (v plachte atd) a inde sa okupat klasicky vplavkach... ano chapem, su ludia co to maju radi tak a ja zase onak. Ani keby som nemala kila navyse, tak sa proste nevyzleciem a tiez by som netuzila okolo seba holych ludi obzerat :D
@biba_18 jooj ale tak som to nemyslela :D bola som tam zatial len raz davno v plavkach,ale tie dam dole,dam sa do plachty a idem, len chcela som aj do virivky ale nie naholo :D
@ibrunova a keby si bola hola v saune a dakto tam vosiel?:D
autorka si kompletná??? očko nezabehne??? ja sa viem správať, nemám 3 roky aby som očumovala cudzích ľudí. Vieš čo pre dobro všetkých ľudí, nechoď tam.
Inak ako si to predstavuješ? Keď budeš chcieť ísť do vírivky, tak sa pobežíš do šatní obliecť a potom zas vyzliecť? Dúfam, že ťa v momente personál vyprevadí z celého wellnes
@simca06022011 no vsak to,ze mi to je maximalbe divne :D a neviem preco by v tej virivke plavky byt nemohli, len same hole zadky.
pekne vystrihaj bobra a choď. uvidia ťa maximálne pri vchádzaní a vychádzaní z vírivky ...
@janai1 ocumovanie je cumenie :D nie ze sa obzries len kto tam je.. aj v potravinach sa pozeram ci tam nie je niekto znamy. Ako si to predstavujem? Vyzleciem sa v oddychovej zone a dam si plachtu. Tak :D
alebo choď do sauny a sprchy a tepidária - a do vírivky nechoď ...
@zojazoja ale ved by som len presla z hlavnej fo oddychovej dat dole plavky, to su tak 2 metre,ale ano, logicky si dam plachtu uz v satni :D len jeviem co s tou virivkou
@biba_18 bobor je vystrihany ale netuzi po pozornosti 😅
@zojazoja dobre,ved ja nechcem robit napriek,len sa pytam 🙂
vždy mám plachtu tak, že kým otvorí dvere a vojde, tak si ju stíham ovinúť. A keby mi niekto videl pol stehna, hádam sa z toho nezblázni 🙂
Normálne chodím do sauny v plachte, do vírivky nahá (nikdy som nikoho nevidela ísť v plavkách). V 99% wellness centier kde som bola nebolo skoro nič vidieť, bola tam tma a sviečky/jemné svetlá.
Nemaj stres. V saune si väčšinou v plachte, takže ti to nevadi, medzi saunami a na oddychovej zone si v plachte, nemaš sa čoho bať. Akurat do virvky ideš na adama (alebo skôr na evu), lebo s plachtou do virivky asi nepojdeš viriť nie?
Jasne, že obkukavame. Do sauny chodia hocijakí ľudia, od sexic a svalovcov až po dedkov a babky. Tvojich pár kg navyše si fakt nikto nebude všímať 🙂
A neboj, aj chlapi mávajú nadváhu, a čím väčšiu, tým sebavedomejšie si v tej saune naholo behajú 😂
Ja mam s nahotou problem 🙂 vlastnou aj cudzou 😂 takze ocko mi nezabieha, pozeram sa len tam, kde nik nie je. Kazdopadne chodim do verejnych wellness kvoli manzelovi, do sauny v plachte a tam, kde je bezplavkova zona respektujem, ze je a ak aj vo virivke, tak do nej nejdem.
Mna to napr. irituje, ak niekto nedodrziava bezplavkovu zonu (tak idem len do sauny v plachte a oddychovej miestnosti ak s tym mam problem) alebo obmedzenie veku (potom sa ty citis trapne, ze 6-8 rocne dieta vidi co by uplne nemuselo, pricom ty nie si ta co tam nema co robit).
@petamich my sme napr ešte neboli vo wellnesse kde by bola vírivka ze vstup len bez plaviek. A ani žiadnu romantiku ze nikde nič nevidíš lebo sú len svetielka atď. Jasne ze do sauny v plachte bez plaviek
áno, chodíme, do sauny v plachte, do vírivky bez plaviek, nemáme problém.
@mimuska328 všade kde som bola, bola vírivka v saunovom areály, čiže bez plaviek. Kde to je s plavkami?
chodim do sauny s plachtou... tiez mam kila navyse a som hanbliva... cize za mna ta virivka len doma - na verejnom ieste by som isla len v plavkach...