Ahojte, baby, možno ma tu niektore moralistky zožerú, ale pevne verím a dúfam, že sa tu nájdu aj spriaznené duše, ktoré podporia môj nápad.
Je nás tu nespočetne mnoho, tie čo majú rodiny, kamošky, potom tie čo nemajú kamošky maminy, potom tie čo nemajú kamošky, rodiny vôbec. Často krát vidím témy: hľadam kamošku na kočikovanie, hľadam kamošku isť na výlet, ísť niekam von.. atď..
Dnes po ranom dúšku kávy a troch záchvatov môjho todlera, pretože servítka nieje na jedenie vskresal v hlave tento napád.
Zorganizovať chatu, kludne by sa účastnici vyskladali takto na koňovi. Viem, že by sme si tam boli cudzie, ale mali by sme množstvo spoločných debát a možno nadviazali nové vzťahy. Určite by sa tam našlo niečo pre každú z nás či by sme si niečo uvarili, upiekli, zahrali, išli na turistiku, reštiky, kávu, dali si večer víno ( ano, ano viem 90% z vas sa vie určite zabaviť aj bez alkoholu).. kludne aj len na jednu noc. Len tak vyčistiť si hlavu, pokecat, zabaviť sa, kto chce môže sa aj opiť ;) Ďalej nejak v hlave nerozširujem túto myšlienku, asi až po tejto prvej odozve.
Čo nato hovoríte baby?
Zatiaľ takto anonymne, aby som predišla ukameňovaniu.
Skus to na facebooku na stranke Outdoormamas. Je to stranka len pre zeny a teda take dobrodruzne povahy a byvaju tam taketo iniciativy, vylety, stanovacky, dokonca spolocne dovolenky... ja osobne by som nesla na chatu s niekym, koho nepoznam... lebo aj kamosi vedia liezt na nervy, ked sme 24/7 spolu
https://www.facebook.com/groups/537669286774177/
Neviem si predstaviť stráviť chatu s cudzími osobami, to by bola skôr záťaž ako prínos pre mňa. Hoci nemyslím, že mňa s mojimi názormi tu na MK by niekto z MK na takú akciu zavolal. 😂 Ja som bola 3x na ajurvédskom pobyte, sama, úžasný oddych. Viac krát som išla sama niekam, či už wellness na pár dní alebo nejaké mesto alebo aj more. Odporúčam nájsť na to financie a občas si takto urobiť čas pre seba. Cudzí ľudia sú okej na pár hodinové stretnutie, pokec, nie na chatu, ktorá má priniesť relax a reštart.
Možno by pomohlo napísať kraj z akého si. Myslím že skôr sa tak dohodnú mamičky. Lebo nejaká z Bratislavy sa asi nebude trepať do Prešova alebo naopak. Ale aj ja si myslím že je to ťažšie zrealizovatelne. Už len z bezpečnostného hľadiska. Asi by som sa bála ísť na chatu s úplne cudzími ľuďmi z netu. Asi mám paranoje ale tak mohla by to byť kľudne organizovaná skupina čo takto naláka ženy
Co som tu na koni a to som tu od zaciatku, uz boli vselijake stretka ale chaty zvacsa len take v terminovkach kde sa baby roky poznali kym sa stretli.takto random co ja viem.
@melanta mne sa tvoja nazory pacia, mas prehlad a velakrat s tebou suhlasim. A tiez som rada sama, ale to prislo az vekom..
Osobne by som sa bala ist s cudzim clovekom na chatu .🫣, ale rada sa zoznamim s mamickami, ktore by sa radi socializovali (aj bez dietata 😁) a ak si povahovo sadneme na nejakom stretnuti v kaviarni, bare, pube...tak budem velmi rada v blizskej buducnosti aj za nejaku chatu. 👍
Este otazne je, odkial si autorka? 🫣🤔 Resp. kludne napis aj spravu, ak mas zaujem.
Ja to vnimam podobne ako pisala oceanahory🙂
Ja by som tiež asi nešla na chatu takto s niekym cudzím, hoci by som presne taký oddych a reset potrebovala aby som sa nezblaznila, ale tiež skôr rozmýšľam nad nejakým ajurvedskym alebo jogovym pobytom aj keď pôjde sama, ale predsalen by som mala taký väčší kľud na duši...ale nápad je to pekný, keby som nemala deti tak by som do toho kľudne išla ,lebo som sa o seba vtedy nebála 🙂
Mimo tému, ale ja som si nedávno parádne vyčistila hlavu na koncerte, kde som si v 36 rokoch zaskákala s pankáčmi .. 😀😀
Myšlienka zaujímavá, ale neviem si predstaviť logistiku. Ak sa ti prihlási 100 mam z rôznych kútov SK, kde to chceš robiť? Ako chceš zladiť termíny? Čo ak polovica z toho reálne na chatu nepríde? Zaplatia to tie, čo tam budú? Bude to spravodlivé? Pozývaš prakticky cudzích ľudí, akú máš istotu, že sa tam neobjaví niekto, kto príde vyvolať konflikt alebo nejaký iný druh negatívnej emócie?
prepáč, ale na také aktivity mám svojich osvedčených a blízkych kamarátov/kamarátky. Som spoločenský človek, ale predstava víkendu na chate s úplne neznámymi ľuďmi ma nenadchýňa. Navyše mi to pripadá ako taká trošku zúfalá aktivita ľudí, čo nemajú žiadnych kamarátov a takí sú mi vždy trochu "podozriví" - prečo nemajú kamarátov?
ja len ze viem, ze outdoormamas takto chodievaju, tak skus mozno kuk ich fb