Býva v Tatrách sneh už v novembri?

25. sep 2024

Asi blbá otázka, ale nemám prehľad🤣 Objednávam nám víkend v Tatrách na november. Býva tam už vtedy sneh? Neviete niekto? 🤣🤣

crazy_cat_lady
25. sep 2024

sneh moze byt v tatrach aj skor, ako v novembri. pocasie je velmi premenlive, urcite treba sledovat HZS

arasidka123
25. sep 2024

Ten tu môžeme čakať už aj teraz kľudne...

oblecenie99
25. sep 2024

Tak to je buď alebo.. boli sme už v strede novembra, museli sme nahodiť samozrejme zimné pneu, a na Štrbskom akurát začali zasnežovať svahy, ale prirodzený sneh ešte nebol. Ale bolo tam veľmi krásne, stabilné, čisté a slnečné počasie, super prechádzky, nenáročné túry (kde nebola zimná uzávera) a večer oddych vo wellnesse, menej ľudí. Za mňa super obdobie na Tatry, bolo lepšie ako v lete. Zvažujem aj ja na tento rok.

thirstymonk
25. sep 2024

Býva, ale aj nemusí. Väčšinou tak koncom septembra začnú byť obsnežené končiare. A ten zbytok už potom nejako automaticky počas oktobra, novembra.

viestta
25. sep 2024

Zazila som v Tatrach na Dusicky pocasie, ze sme v kratkych trickach chodili, hmlu taku, ze nebolo vidiet na druhu stranu cesty a aj snehovu fujavicu, ze rano auta na parkovisku vyhrabavali.

lienka9
25. sep 2024

Par rokov dozadu sme sli 1.11.a nasnezilo za noc 25cm..samozrejme na letnych,lebo ved u nas teplo na mikiny..no bolo to zaujimave.odvtedy ak vieme,ze ideme do tatier a specialne na strbske pleso uz od toho oktobra,vzdy prezuvame a sledujeme dokladne predpoved :D

kiki68
25. sep 2024

Skor ne, ale zimne gumy urcite prezut a mozno pre istotu retaze vziat.

elenajezova
25. sep 2024

No to závisí od nadmorskej výšky. My sme boli minulý rok úplne na konci októbra pozrieť jesenné Vysoké Tatry a bolo nádherne. Super počasie, krásne výhľady. Boli sme hore v Sedle pod Ostrvou. Bol to neskutočný zážitok. Sneh ešte v tejto výške vôbec nebol. Ale hore nás asi na 10 minút zastihla taká snehová metelica, ale len chvíľku. Zrazu prišlo mracno z pomaly jasnej oblohy. Ako rýchlo prišlo, tak rýchlo aj odišlo. 🤣 Takže to je ťažko predpovedať.

lucylaw
25. sep 2024

Tatry sú nevyspytateľné,už sme tam prišli aj 26.12. a všade zelená trávička a zasnežené boli len zjazdovky,aj to umelo 🙈

canis_lupus
25. sep 2024

Bývam v Tatrách a len zo srandy som si pozrela na svojom Insta storky z posledných troch novembrov a asi takto (dátumy hore) 😁