Ahojte, myslíte, že budúci týždeň budú v Tatrách plné hotely? Manžel si nahlásil dovolenku a premýšľame nad pobytom, len mám taký ciťák, že to bude všade plnka, čomu by som sa rada vyhla. Máme radšej pokojnejšie miesta. Poprípade poraďte nejaký hotel na samote alebo, kde je to také pokojnejšie a vonku je nejaké detské ihrisko 🙂
Tak mozes aj okolo Tatier mat hotely, kde to neni plne. Mozno nieco mensie
titris sorea
najmenej hosti v hoteloch celkovo najdes v novembri - potvrdene od cestovky aj svadobnej manazerky - vtedy uz nie je svadobna sezona, do vianoc daleko, potom cez dusicky ludia behaju po cintorinoch. Najlepsie je ist okolo polky novembra, vtedy su prazdne hotely
Vcera sme sa vratili z Tatranskej Lomnice a plno vobec nebolo, aj v penzione hovorili, ze je vseobecne malo ludi v Tatrach, plno bolo len na Hrebienku a chodnikoch
@zuzka2442 Aha, tak to je super info, vďaka 🙂 Ja len či nie je nejaká top sezóna, lebo aj ceny sú oveľa vyššie, ako keď inokedy chodíme.
Tak sú prázdniny vtedy je vždy drahšie
Nebudú. Je to tam predražené a pekne to bolo vidieť toto leto, že tam bolo menej ľudí. V júli sme boli a poloprázdno. Oproti minulým rokom. Kto mohol, môže ide inam.
Stary smokovec je preplneny+Hrebienok,aj Strbske,inde je trocha menej ludi.
@luciakovacova0603 Vďaka za info 🙂
@1ryba Fakt? Ja som len videla nejaké videá z turistiky, že všade bolo plno, preto som sa obávala. Veď toto, že tie ceny sa mi zdajú o dosť vyššie ako inokedy. V jednom hoteli, v ktorom sme boli už veľakrát, tak sme platili väčšinou okolo 300e a teraz pýtajú 500e za 2 noci, pritom v Poľsku za tých 350e mám už luxus.
2 dospelí na 2 noci s polpenziou a wellness 650 eur cez dušičky min.rok. Keby nemám rekreačný poukaz, tak tam nejdem. Príde mi to už dosť. A tie videá, to niekto natočí akože senzácia, keď sa kdesi náhodne nahromadí väčšia masa ľudí, ktorá sa aj rozpustí a v iné dni to tam tak nie je. Hrebienok a Štrbské nie je smerodajné, tam idú všetci od invalidov, matiek s deťmi, psy a všetko čo nevládze alebo nechce ísť vyššie.
@1ryba fúha, my sme boli tento rok prvý júlový týždeň v Štrbe 2 dospelí na 3 noci s wellness a polpenziou za 370€ plus sme tiež ešte uplatnili rekreačný poukaz
@autorka, my tiež nemusíme ľudí, preto sme na “hlavné atrakcie” chodievali o 6 ráno a doobeda sme stihli ľahkú túru, na obed sa na Štrbskom nedalo už ani pohnúť takže sme sa vtedy už vracali na hotel a poobedia sme boli vo wellness, ale 100% odporúčam poľskú stranu ak nie ste viazaní na rekreačný poukaz, lacnejšie ubytovanie aj jedlo, lepšie služby, lacnejšie lanovky… lebo na našej strane sme normálne mali pocit že ich otravujeme že sme im tam vôbec prišli dať zarobiť🙄
@bazarik456 Veď to, že som chcela využiť rekreačný poukaz, ale pobyt s polpenziou s wellnesssom ma vyjde na 450e ( aj to som prekvapená koľko hotelom má v cene wellness len na 1 hod) + si musím doplatiť obedy, pitie a som na takej sume, že aj tak budem doplácať cez 300e a za tú sumu mám krásny hotel v Poľsku. A tiež sa mi tam zdajú lepšie služby aj celkový prístup.
@bazarik456 prosim v ktorom hoteli ste boli?
Za mňa určite poľská strana tatier. 2 dospelý + 2 deti v apartmáne v centre Zakopaného s termálnym bazénom a saunou 100€/noc (bez stravy). Viete o niečom podobnom na Slovensku? 🤔
@fido69 Uz som tu neprispievala, ale nakoniec sme tiez vybrali Zakopane, kedze nas to vyslo ovela lepsie cenovo.
@markomonika Arietes Marmont, kupovali sme cez Zľavomat v akcii
Skús pozrieť booking a hneď zistíš či je plno.