Ahoj baby, poraďte prosím nejaký detský hotel s wellnessom, kde sa zmestime do 900 €.
Sme 2 + 2 deti (3 a 9 ročne), hľadám na 3 noci počas jarných prázdnin. Včera som luskala tie odporúčané a vychýrené - Atrium, Salamandra, Permon....sú parádne, ale pod tisícku sa bohužiaľ nedostaneme 🥴
Boli ste ešte v nejakých dobrých a lacnejších? Kde bol dobrý kútik, detský bazén?
Našla som včera Lesanu - tam by sme sa zmestili cenovo....len dajte ešte typy, či sú dobré detské hotely aj v nižších cenových kategóriách ako vyššie spomenuté.
Vdaka
Ja permon pre deti neodporucam, ako dospelaci super, ale deti to nula bodov za mna. Jeden maly bazenik pre deti pod vek cca 8 rokov. To uz ten hotel Jasna, myslim ze tak sa volal sme chytili za akciovu cenu a mohol maly s nami bez problemov do bazenu. A tiez tam mali peknu hernicku
Ak by to nemuselo byť len v rámci SK, tak perfektný hotel je aj v Zakopanom - https://www.nosalowy-dwor.eu/sk/o-stredisku. Majú vonku obrovské detské ihrisko, dnu majú rovno 2 interiérové + samozrejme wellness 🙂
@bluemoon24
@katariiinkaa baby, zabudla som napísať, že hľadáme na SK, aby sme si mohli s mužom uplatniť rekreačný poukaz. Áno v tom Poľsku a Maďarsku mi našlo parádne, aj ceny super. Pozerám aj tie Vaše typy, vďaka.
@kiki68 ďakujem, pozriem tu Jasnú 😊
demäňová rezort?
Pozri Gothal rezort.Chodíme každé leto. Decká to tam miluju
Pozri penzion Marko v Turanoch. Maju obrovske detske indoor ihrisko, welness, sauny, ...da sa ist na vylet na Sutovsky vodopad, Gaderska dolina, Valcianska dolina, aquapark Turcianske Teplice, ...
@sjuzir vďaka za tip 😊 vyzerá to super, už som ti pozerala. Prosím Ťa a to wellness centrum je pre ľudí z chatiek iba? Alebo aj z tých okolitých penziónov - čo vidím na tej mapke? Že či to tam nebýva hlava na hlave 😊
@sun_shine_2020 Ďakujem, aj ten vyzerá fajn, mám ho uložený 😊
@bavlnka92 ďakujem, aj to som pozerala, tam už je to nad tisícku 😬 zdá sa mi to dosť peňazí za 3 noci, viem, že tie služby sú super, len by som išla radšej dva krát a za lacnejšie, nech majú deti zážitky.
Ten gothal vychádza do 700€, to sa mi páči 😊
Hotel Lesana Stará Lesná
Hotel Čingov
@sun_shine_2020 marko sme planovali aj my ale ceny ustrelene
Skus este slovan v lomnici, trigan na strbskom alebo hubert-tam sa chystame, sme rovnkako 2+2 a ceny sialene
Hotel Átrium v Novom Smokovci.
Kdekoľvek v rezorte sa ubytujes máš wellness v cene. No samozrejme chodí tam aj verejnosť no my sme boli tri roky po sebe a nikdy nebola vyslovene hlava na hlave. Podľa mňa vždy akurát, dokonca sme tam niekoľkokrát doobeda boli sami 👍
Musi byt na Slovensku? Crystal Mountain ve Wisle v Polsku je super - wellness, detska herna, hriste a budget by splnil, da se koupit na slevomatu 🙂