Ahojte, máte čerstvé skúsenosti s týmto Aquaparkom ? Oslovil nás bohatý detsky svet v bazéne (podľa fotiek) a lenivá rieka, rodinný vstup na deň nieje lacný, čítam rôzne recenzie, hlavne, že mnoho krat niesu trysky v detských atrakciach a ani lenivá rieka pustené. Tak, či sa oplatí 🙂
My chodíme už 4 roky len tam, či v zime či v lete podľa mňa je to super. Lenivá rieka fungovala vždy a ako píše už @klementinka58 púšťajú to v nejakých časoch
@klementinka58 no my sme pozerali že v sobotu je celodenny pre 3roch 64€, Len sme z väčšej diaľky tak sa nám to predraží o cestu atď 🙂 Dievčatá a teda, zaujal nás ten detsky bazén s hradom, oblúkmi, je to vhodne aj pre 3,5 ročne dieťa alebo skôr staršie deti ?
@sanny2993 nam sa tam tiez páči..treba si pozrieť v ten deň ked idete co ide a co nie..na ich stranke a na Facebooku aby ste nešli zbytočne..
Je to tam úžasné pre deti a aj cena ok .radi a často chodíme
@sanny2993 aj 3.5 ročné ..a dokonca vedľa toho hradu je ešte jedno vodné ihrisko pre menšie deti
ano okrem hradu este vzadu je jeden detsky bazen s malymi smykackami a zabou to je tiez pre deti vhodne take mensie ak by sa bali ist na hrad
teraz som v pomykove, lebo recenzie na gugli nie sú príliš lichotivé... tam sa sťažujú na systém kupovania v bufetoch - raz náramky, ktoré treba nabiť, inde hotovosť..... potom na nefunkčné atrakcie, či studenú vodu... my to máme za rohom, sem-tam ideme v zime dnu, tak zvažujem, či ísť teraz v lete, či nie.
Polovica vnutornych toboganov nefunguje. Na tej druhej polovici sa ale nerobia ziadne hrozne tlacenice, takze sa to da. System platenia je jedna katastrofa..to ze treba vopred nabit cip je este OK, rozdiel pri odchode vracaju, ale to ze sa neda vsade platit cipom je dost blbe. Nie je to cele cashless prevadzka. Niekde beru iba hotovost, niekde iba cip, niekde vsetko...
Inac za mna celkom fajn, treba ist ked nie su najvacsie horucavy, ale napr. 28 stupnov. To je to tam potom poloprazdne, a vecer sme mali vonkajšie bazeny prakticky sami pre seba
neviem boze ludia sa furt stazuju ved je tam dost stankov al slovak chce akurat v tom kde sa da platit inak my to mam na skok praveze tam byva uz dost ludi na mna teda, kedysi tam bolo lepsie lebo teraz je to uz fakt aquapaark, neiem ked niektori pisu ze nebyva tam tam vela tak neivem taketo kupka typu velky meder a pod kde je hlava na hlave a len na vstupne sme tam raz cakali skoro dve hodiny no dakujem take ja neprosim..cize ked je teplo podla mna aj tu je dost ludi
a treba si radsj skusit sam na vlastnu kozu lebo recenziam ani narozorom ludi ja uz neveerim ved neiktori nevedia porovnat ani A a B..ked napisali na lekara ze je uplne super truper tak ja som prisla a lekar bol blbsi ako ja...ale to zavisi samozrejme co ludia maju za sebou ake skusenosti a co vlastne vedia, niektori nevedia ani sami co je vysledok krvi a aka je co skratka a davaju recenzie ktore su totalne scestne lebo nevedia ani len objekdtivne ohodnotit, to samozrejme zavisi aj na inteligencii cloveka , o ktorej ja uz na SR pochybujem...cize chodte tam a urobte si vlastny nazor.
My byvame asi 10 km od tial a chodime dost casto malemu da tam velmi páči a ano vstupne je drahe z jedlom nas to vyjde dvaja dospelí kedno dieta 120€ aj s pitim...takze drahy špás...v zime chodime casto dovnútra
Nam sa tam tiez velmi paci. Boli sme niekolkokrat a to sme z Ba 🙂
boli sme 2x pred dvoma tyzdnami. My sme boli spokojni, lenivu rieku pustali v urcenychcasoch, detsky svet fungoval normalne*
My sme tam sli kvoli lacnemu vstupnemu 🙂 Predtym sme chodili Tatralandia