Apartmány Deluxe Tatralandia

9. júl 2024

Boli ste niekto ubytovaní v tychto apartmanoch? Ake mate skusenosti? Kdesi som natrafila na recenziu že nič moc, že tam vsetko počuť, fakt je to take strašne? Ktoré apartmany to su? Mate realne fotky?

vikusjk
9. júl 2024

V Tatralandii su chatky, asi myslis tie. Su chatky Deluxe a aj chatky typu B a C, tie su samostatne, len A-ckove su v takej radovke a este mas susedov z kazdej strany. Myslim, ze sme mali chatku typu A deluxe, akoze bola zariadena novym nabytkom, ale A-cko by som uz nevolila nikdy. Boli sme aj v chatke typu B cez sukromneho vlastnika, ono tie chatky tam maju aj ludia rozkupene a prenajimaju ich, alebo ma aj priamo TMR niektore - ako napriklad tie A-ckove, alebo aj Deluxe chatky, ktore su tak viac pri bazenoch, tie su pekne, len boli stale vybookovane, ked som pozerala. Urcite vygooglis aj mapku, kde si vies pozriet, ktora chatka je kde.

autor
9. júl 2024

@vikusjk praveze na termin, ktory chceme íst mi ukazuje volny len ten deluxe apartman, chatky deluxe ani ine tie chatky vtedy volne nie su, preto zistujem, ci je to take zle🤷🏼‍♀️

vikusjk
9. júl 2024

Ahaa tak oni to volaju apartman deluxe, ale vidim v popise, ze je to presne to, chatka typu A. No tak je to na tebe, niet nad vlastnu skusenost. Co jednemu vadi, inemu nemusi... my sme zvyknuti mat ticho a klud, najma vecer a v noci, preto nam to vadilo. Nikdy nevies, akych susedov budes mat, mozno budu tichsi.

vikusjk
9. júl 2024

Inak cez megaubytovanie si vies pozriet aj sukromnikov, ktori tam prenajimaju samostatne chatky, len vtedy nevies mat na fakture vstupy a stravu, ak to chces pre ucely rekreacneho prispevku. Boli sme tak, ked som v novom zamestnani este nemala narok na prispevok, cize mi to nevadilo. Vstupy sme mali so zlavou a platili sme si to na recepcii TMR tam, kde je aj restauracia, aj s ranajkami.