All inclusive hotel vhodný aj pre 1,5-ročnú dcérku

lydion20
29. sep 2023

Dobrý večer,

odporučíte mi prosím hotel pre deti , máme 1,5 dcéru , aj s jedlom najlepšie All inclusive na Slovensku

Ďakujem 🙂

jajanka31
30. sep 2023

@lydion20 my sme boli minuly rok v tatrach hotel belleuve, maly mal 7 mesiacov, bola tam dokonca aj detska sauna, tento rok ideme do hotel resort horizont. All inc. Vobec nepotrebujes. Nam bohato stacila polpenzia, mala som pocit ze jem viac nez doma. A s all by to bolo teda o dost drahsie. Inak zlavomat je plny ponuk ale all no neviem ci tam nieco je.

catherinah
30. sep 2023

Atrium, Sitno

queen_mary
30. sep 2023

S 1,5 rocnou by som asi nesla vyslovene do hotela pre deti, ale skor tam kde ich je menej. Ona tie detske kutiky a ihriaka velke este az tak nevyuzije, akurat co tam bude vela deti a ty budes stale nercozna, ci ju niekto nezhodi, ci na nu nezakaslu a podobne. Podla mna akukolvek hotel, ktory ma bazen, bude pre nu ok. A par hraciek mozte zobrat z domu, male detske kutiky maju takmer vsade.

lydion20
autor
30. sep 2023

Ďakujem 🙂

deedol
30. sep 2023

Salamandra

monika_nm
3. okt 2023

@lydion20 ahojky,skus pozrieť hotel Sitno Atrium hotel a hotel Permon,sú super aj pre detičky,allinclusive ma Permon,ale aj ori týchto dvoch v pohode doobjednas obedy,he tam super aj pre dospelých aj detičky,chodíme a poznáme.Skus pozrieť
www.hotelsitno.sk
www.atriumhotel.sk
www.hotelpermon.sk
Odporucam,sú super vsetky