Zvieratká v garsónke

10. sep 2021

Ja som písala o mačke,mačke a psovi v garsonke. 3 zvieratá. Psa som našla zrazeneho na ulici a mačky o rok neskôr v podvizivenom stave špinavé choré. Všetkým som vzala k vwrerinarovi potom som ich dala na BAZOS no nikto sa neozýval 3 týždne a za ten čas som si ich strašne obľúbila a trhalo by mi srdce ich dať preč že kto vie kde zase skončia a budú trpieť také zlatíčka. Mám 24 rokov..som sama.. bez rodičov. Chýba mi spoločnosť, starať sa o niekoho pre mňa je vykúpenie sa starať o tie zvieratá lebo ja fakt nemám čo iné robit. Nemam deti, bez vlastnej rodiny. Chýbalo mi naviazat sa na niekoho a obetovať niekomu život a vyšlo to na tie zvieratá moemntalne. beriem antidepresíva na úzkosti a zvieratá mi veľmi pomohli.. no viem ze

autor
10. sep 2021

Viem že tu majú málo miesta a boli ma to. mala som to snimi ťažké na začiatku všetko osrate ostate kým som ich naučila ale už su naucene. Citovo na nich príliš Lipnem ja nekupujem veci sebe ale im rozmaznavam ich. No mačky raz vyrastu a bojím sa či tu budú stastne. Keby som vedela o niekom že je dobrý fakt a že sa bude starať tak mu mačky dám. No bojím sa .

ella_price
10. sep 2021

Tak sa obráť na nejaký útulok alebo OZ

janinah
10. sep 2021

Mám v okolí 30r. ženu,tiež to vyzerá takže jej k šťastiu stačí pes a nie dieťa ani rodina,nie je to zdravé ani ok.Ako "pomocný" člen rodiny dobre,ale nie ako úplne plnohodnotná náhrada človeka.Čím skôr ich odovzdaj iným dobrým ľuďom a začni ŽiŤ.

pepek11
10. sep 2021

A prečo ich dávať preč? Mačka je teritoriálne zviera a byť jej v pohode stačí. My máme tiež 2 zachránené mačičky v byte a jedného psíka, a všetko je v pohode. Všetci sú tu spokojní. So psíkom chodíme na dlhé prechádzky a mačičky sa v byte hrajú alebo z parapety sledujú dianie na ulici. Nedávajte ich nikomu, veď ich máte rada a sú pre vás všetkým...

ailiba
10. sep 2021

Keď ich ľúbiš a cítiš sa s nimi dobre+ich máš už náučených, tak prečo nie? Vlastne si k nim tak pekne prišla... Ze si ich zachránila. A keď si sama... Ja by som to asi nechala tak. Určite si dobrá dušička. Nech sa ti darí.

kitycat
10. sep 2021

Zvierata potrebuju hlavne starostliveho pana a tp ty si. So psikom sa prejdes. A casom najdes partnera, ktory ma rovnako rad zvierata 😊

autor
10. sep 2021

Chcem ešte dopísať že v garsonke budem bývať cca ešte tak 2 roky maximálne. Potom idem do väčšieho

pepek11
10. sep 2021

Myslím, že si ich necháte 👍😉...

misulka22
10. sep 2021

Hadam sa nevzdas zvierat lebo ti to pisu na konovi...ja som sa tu tiez nikoho nepytala ci mam mat doma pomaly zoo.budes tam ako pises max dva roky.psa ak budes dostatocne vencit tak to v pohode prezije a mackam ak sa budes venovat,das im dake fajn skrabadlo pripadne dake preliezky na stenu tak to preziju b zdravy a v pohode tiez.ziadna tragedia.inak babenina suseda chodi vencit aj macky :D

savanna
10. sep 2021

Mne to pride ako velmi sympaticky pribeh, ze si ich zachranila a podla vsetkeho uz mate aj zabehnuty system a vsetko klape. Stale je im lepsie u teba ako vonku na ulici alebo v utulku. Podla mna si uz odpoved nasla, chces si ich nechat, si tak stastna, tak si ich nechaj a vobec sa netrap tym, co ti na to povedia ini ludia 😊.

sanssa
11. sep 2021

ver tomu, ze u teba v garsonke im bude stokrat lepsie ako mozno niekde na dvore nejakeho domu, kde by bol ten psik napriklad na retazi :/

nika523
11. sep 2021

Moja zlatá určite sú šťastné lebo majú dostatok lásky a to je dôležité, mám tiež presne dve mačky a jedného psa zachránených z ulice teda jedna mačička z útulku a žili sme v malom byte aj s manželom rok a pol a úplne v pohode, pes aj mačka sú šťastné ak sú s človekom, určite šťastnejšie ako pri dome na reťazi alebo v klietke alebo na dvore bez kontaktu s človekom

nika523
11. sep 2021

Denno denne vidím nešťastné choré zanedbané zvieratá takže viem že u teba určite netrpia, netráp sa a teš sa z toho že si ich zachránila ❤️

maria1989
12. sep 2021

Ahoj. Zvieratka si nechaj, je im dobre pri tebe. Mozno o chvilku stretnes svojho partnera, a spolu mozete ist do vacsieho. Isto si vyberies muza so vztahom k zvieratam. Nie je predsa dane, ze budes sama v garsonke dalsich 5 rokov 🐾

missdiva
12. sep 2021

Urcite si ich nechaj. Mas ich rada a nepochybne aj oni teba.