Ahoj, zvažujem kúpu tycoveho vysávača, ale kamarátka ma odrádza, že to v žiadnom prípade nesaje tak dobre ako obyčajný. Zaujíma ma, aké máte skúsenosti. Mne sa zdá tyčový praktický. Ďakujem
Ja mam elektrolux a saje lepsie ako klasicky vysavac. Je to naozaj skvela vec 👍
nie je to pravda, ze nesaju, to platilo pred 20 r.,
rowenta 25 V saju ako diva....
@nika523 a akú značku máš prosím?
Je to super vec, mam teraz Rowenta, predtym Bosch. S oboma som velmi spokojna. Je prakticky, rychlo a dobre povysavam, nemusim vlacit tazky vysavac s obmedzenou snurou. Tycove su bud na akumulator (treba nabijat, ja mam taky) alebo s kablom. 🙂
Ja mám kalórik sa volá
Ja mám tento a som spokojná: https://m.alza.sk/samsung-jet-90-complete?dq=66...
este som zabudla napisat, ze deti s nim radi tiez vysavaju, aj to je vyhoda 😀 Pri akumulatorovych mozno po rokoch strati bateria kapacitu (to sa stalo mne pri Bosch, ale pouzivala som ho denne), z tohto hladiska mozno vydrzi s kablom dlhsie a myslim, ze su trochu aj lacnejsie, ale mne by ten kabel asi zavadzal, uz som si zvykla 🙂
@nika523 pozerám ze ma aj dobre recenzie, mate ho už dlho? Ta cena sa mi zdá až neuveriteľná
@ashley252 ďakujem, tiež by som možno radšej bez kábla. Mat to po ruke v kuchyni ako metlu, keď treba po deťoch stále niečo upratovať
Tiez som to riesila par tyzdnov dozadu, pretoze po 6 rokoch vypovedal pôvodný... Rozhodla som sa kvoli vykonu a dlzke vydrze baterie pre sencor. Maximalna spokojnost, uz si ho aj kamoska kupila.😊
https://www.tpd.sk/sencor-svc-0740bl-eue3-p2316...
Ja som raz mala taký nejaký lacný od ETA a bola to hlúposť, namontovali sa tam vlasy a slabo ťahal. Teraz som zainvestovala do tohto a som spokojná. Je tam aj tlačidlo na prerezanie nameraných vlasov 🙂https://m.alza.sk/electrolux-pq91-40gg-2v1-d566...
Asi dva roky
Asi to zalezi podla toho, co chces vysavat a ako casto vysavac cistit. Nemam nikde koberce, iba dlazbu a laminat, plznuceho psa a v kuchyni sa mi podari vysypat colkolvek. Mala som tycovy vysavac sencor a bosch, o poriadnom povysavani nemoze byt ani rec. inymi slovami: ostavali chlpy, trosicku hrubsie veci to nepovysavalo (napr otrusinky z granul). Dobre to bolo v strede tyzdna. Vysypala sa muka, rychlo sa povysavala. Na vysavanie schodov tiez nic moc - bebralo to dobre z rohov. Ked plzol pes, tak jazdy den som musela vysavac cistit, lebo inak vobec nesal. Zalezi ,co su Tvoji clenovia domacnosti zac 🙂
Panelakove vysavanie plavajucich podlah ( vlasy prach omrvinky) super, na koberce je to slabe, ale na denne vysavanie OK a aj decka povysavaju
Ako doplnkový na dennu údržbu fajn. Rad povysava aj chlap. Netreba kupovať 2v1, mame drahší a ten ručný nesaje dobre. Odporúčam tiež podsvietenie, krásne vidiet bordel co doma máme. Ale ako jediný vysávač v domácnosti určite nie.
aj koberce povysava, preto treba vyssi vykon, aspon 25 V, ale pozor, ake....najlepsie vysaje polyamidove, polypropylen je problem vtedy, ked je na nom vystupeny vzor v tej istej farbe tkany v inom smere, to je trapenie...
Dyson, hlavne ked mate zvierata. stoji sice strasne, ale stoji za to
v11 animal, ano musis ho drzat, ale nie je to nic strasne
Je to naozaj dobrá vec, len sa netreba bát zainvestovať. Lacné tyčové vysávače naozaj stoja za nič, a to nehovorím o tých z teleshopingu.