Dobry den, ma niekto skusenost so zvacsenim klasickych plastovych okien? Myslim na take francuzske alebo terasove. Kolko to asi stoji?
Vdaka
Ahoj, na toto sa neda jednoznačne odpovedať, cena sa odvíja od xy faktorov - velkost okna, tvar, znacka, výrobca, materiál, farba, pocet skiel , spôsob osadenia, sposob otvárania.atd, atd...potom tam máš búracie prace pôvodného okna a stien do pozadovanej veľkosti, finálna uprava, murarske prace...cena závisíaj od toho, kto to bude robit, ci svojpomocne, ci firma alebo kombinovane..
Ja by som ti odporucala nechat si vypracovať cenovu ponuku kľudne u viacerych, zakladne informácie o tvojej predstave budu ale žiadať aj oni...
@misickaa4 my sme to tak urobili. Vyburali sme klasické balkónové dvere s oknom a dali francúzske cca 3metrove. Len samotné okno bez práce stalo 2500€. Potom sme museli robiť taký ten radiátor do zeme, robili preklad, stierkovali stenu, maľovali, menili podlahu, opravili fasádu z vonkajšej strany na celej jednej stene a koľko neporiadku okolo toho bolo. A somozrejme sme si dali vypracovať statický posudok pred tým, ako sme do toho išli, aby nám nepadla strecha na hlavu.... Máme poschodový rodinný dom. A skoro všetko robil manžel svojpomocne, takže prácu nerátam. Aj tak nás to vyšlo cca 5-6 tisíc.
Zvacsit povodne na vacsie sa asi nedaju. Len vyrobit nove. Najdi firmy a zadaj dopyt na cenu.