Ahojte moja 7rocna pracka perie ale vyteka z nej voda vo velkom mnozstve,filter je cisty otazka znie je to na vyhodenie alebo je mozna oprava?jasne,ze sa pokusim riesit opravara zaujima ma skusenost ci sa mi to vobec oplati
@demonka5 nam tiekla ked vypustala vodu a bola len hore odpojena hadica cize ak nevypisuje ziadnu chybu je to len taka nejaka mala cize urcite opravar
@demonka5 a dokonca mame tu istu pracku a tiez ma 7 rokov 🙂
@dominikac321 ja som s nou inac spokojna velmi ale hadica je v poriadku je sucha vyzera to zvnutra
@dominikac321 praveze ziadnu chybu nam neukazuje preto mi je to cudne
@demonka5 ale nam hadica praskla vo vnutri, ked otvoris pracku tak hore a potom voda vytekala zo spodku
Nám takto vo veľkom tiekla tiež, bola to prasknutá hadička vo vnútri práčky, keď voda ťahala zo zásobníka na prášok/aviváž. Oprava nebola vôbec náročná, do polhodinky to vymenili a práčka šla ďalej
Zavolam zajtra opravara a uvidim.co nam povie☺️☺️
Aj mne pretekala hadica zo zadu pracky. Muz kupil novu, vymenil a uz je dobre
Juj a akú máš skúsenosť s týmto modelom? Aj mi ju mame a aj štítky proti zafarbeniu sa dostali párkrát do filtra, neperie tiež bohvieako a je hlučná . Kupila by si si ešte takú práčku?
@annamalaga ja som spokojna mne vyhovuje hlucnost az tak neriesim ja ju mam v technickej a vyhovuje mi na nej 15min program co vyuzivam najma v lete doteraz jej nic nebolo nemam jej co vytknut
@viestta
@dominikac321
@jankaalaci no nakoniec prisiel kamarat hadicky su v poriadku aj bubon ale ta cast co drzi bubon je prasknuta je tam diera zalepili sme ju a uvidime
@demonka5 divne ze toto nesignalizuje ako chybu
@dominikac321 toto mi je divne som si myslela ze ukaze na displeji servis alebo nieco
@taskataska teraz cakame ci to pojde zajtr ju vyskusam a ked tecie zas kupujeme zial novu