Zlatý príbor z PEPCO

2. sep 2022

Baby zlatý príbor z PEPCO je v pohode alebo sa zlupe po prvom umytí? Vďaka za info

larazivago
2. sep 2022

Myslím, že sa bude lupat postupne pri jedení... Nebláznite.

autor
2. sep 2022

@larazivago takže nekupovať? Radšej IKEA?

beata_k
2. sep 2022

No ak mam porovnat Pepco a Ikeu, tak si vyberam Ikeu.

petricka22
2. sep 2022

Taketo veci by som v pepcu vobec nekupovala.

autor
2. sep 2022

@petricka22 ani ja ale budeme mať svadbu a menšiu hostinu u nás doma a chcela by som zlatý príbor a smaragdovo zelené taniere a výzdobu tiež zlato smaragdovu a nechcem míňať na dráhy príbor na jedno použitie by nemal ublížiť či? V podstate na jedno použitie ho využijeme 🙂 len teda keď to nové dám premyť do myčky či nezlezie to pozlátko 🙈

petricka22
2. sep 2022

Tak umy v rukach 😀 akoze na jedno pouzitie by mi to asi nevadilo, ale co potom? Vyhodis? Pre mna zas prilisne plytvanie. Ak nechas doma, tak si das pri jedle s nim do seba zmesku neznamych kovov, ktore mozu byt skodlive (moj laicky nazor).

osky
2. sep 2022

Neviem ci to je nezavadne,ale urcite to umy v ruke,preplachni vo vriacej vode a bude ok.
Urcite nie v umyvacke.
Chces vela muziky za Malo penazi,tak sa trochu potrap.
Ved to nie je pranie pradla na potoku..

autor
2. sep 2022

@petricka22 to je fakt vyhodiť mi to už bude ľúto ale zas pojest pozlátka a bordel nechcem...

autor
2. sep 2022

@osky hej nechcem kupovať drahy príbor pre 14 ľudí, asi to risknem s týmto PEPCO prinajhoršom pôjde po svadbe na bazos za odvoz alebo milku čokoládu 🙂

milkadk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
2. sep 2022

Skus prehodnotit cely farebny koncept. Je to taaak neekologicke. Pribor na jedno pouzitie. Ty sa bojis, ze sa olupe a zjes bordel, ale zaroven ho potom ides darovat. 🤔

autor
2. sep 2022

@beata_k aj to ma už napadlo že klasika strieborný príbor a k tomu modrú s ružovou ... Ale chlap chce strašne tu zlatú on je ako malé decko niekedy 🙈

beata_k
2. sep 2022

😄😉

lucinka28
2. sep 2022

Skús požičovne gastro inventáru, možno niekto ponuka už aj zlatý príbor 😉

dori2
2. sep 2022

ja mam z xxxlutz, podla mna zaklad pri vsetkych takych priboroch je neumyvat ich v umyvacke. mne sluzia uz dlho

lenka_mat
2. sep 2022

Veď kúp zlatý príbor kvalitnejší, teraz som zadala do googla a vyhodilo mi rôzne obchody a ceny úplne prijateľné..a budeš mať aj do budúcna na oslavy a sviatky, a ak budeš ručne umývať, tak by mal vydržať roky.

larazivago
2. sep 2022

Neviem to teraz nájsť... Ale z vedľajšieho obchodu Tedi sťahujú poháre sklenené, zeleno-zlatý dekor pre vysoký obsah kadmia a olova.
Tak ale je to na Vás...

domiklik
2. sep 2022

Poobvolavaj svadobné agentúry... Viem, že taniere sa bežne požičiavajú, možno aj príbory

konikkon
2. sep 2022

Ja mám z pepca zlatú naberačku a používam ju 2 roky, umývam v mycke. A nič sa na nej nezlupalo. Nemyslím si, že nejaký obchod môže predávať tovar, ktory môže ohroziť zdravie ( na margo tých kovov, ktoré akože človek s tým priborom zje, čo tu niektoré píšu) ak by to tak bolo, už je dávno stiahnutý z obehu.

lintu
2. sep 2022

Kúp kvalitnejší. Veď aj ten môžeš neskôr predať.
Prípadne, ak máš možnosť, si ten kvalitnejší príbor pýtaj od niekoho ako predčasný svadobný darček.

petricka22
3. sep 2022

@konikkon ja si zas nemyslim, ze SOI dokaze skontrolovat kazdy jeden vyrobok, ktory sa dostane na nas trh. Kolkokrat sa stane, ze stahuju detske hracky z obehu, ale kolko ludi si to uz zakupi. A nehovorim o tom, ze mala kolegyna vyhadzane cele brucho z gombika na rifliach (zrejme nikel). Proste tieto skodliviny na nasom trhu su. A je len na nas, ci si dame pozor na to, co kupujeme. To ze tvoja naberacka je stale rovnakej farby, este neznamena, ze sa ti do tela nedostali tazke, alebo nebezpecne kovy… ale tak isto sa nemuseli… no ja by som to neriskovala.

konikkon
3. sep 2022

@petricka22 nemám dôvod myslieť si, že zrovna produkt z pepca by mal byť škodlivý, keďže neviem o tom, že také niečo sa v pepcu už s príborom stalo.