Zladenie obývačky

9. nov 2024

Aký odtien obývačkovej steny sa vám hodí k tejto podlahe ?
Obývačka ma sivú stenu za gaučom. Kde bude tv je stena biela
Ďakujem za rady

autor
9. nov 2024
kavasmliekom
9. nov 2024

Biela

autor
9. nov 2024

@kavasmliekom tiež som rozmýšľala ale nebude to splývať so stenou?

deti95060810
9. nov 2024

mne zas tmavá

autor
9. nov 2024

@deti95060810 ja neviem vôbec vybrat a myslím že ani vy nie 😂

deti95060810
9. nov 2024

1. svoj názor som napísala...biela obývačka a biela stena mne ku sebe nejde.
2. na mk sa TYKÁ

kavasmliekom
9. nov 2024

My máme všetky steny biele, gauč sivý, obývaciu stenu bielu. Telku čiernu. Kvety zelené v bielych kvetináčoch a všetko vidno a nič nesplyva 😃

kavasmliekom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kavasmliekom
9. nov 2024

Nočný stolík je tam len tak, lebo som ho nemala kde dať 🤣

autor
9. nov 2024

@kavasmliekom Hm ozaj to vyzerá zaujímavo 😀 nám nočný stolík tiež ostal a využila som ho do skrine na ponožky a druhý na sály čiapky a podobne

autor
9. nov 2024

@deti95060810 áno ja som to myslela tak že dáma pred tebou napísala biela a ty tmavá že je ťažké sa zhodnúť 😀

lucia13022023
9. nov 2024

Kombinovaná biela s drevom. My máme aj drevenú zástenu, také panely.

lelelienka
9. nov 2024

Biela v kombinacii s drevom v dekore podlahy, mame tak s drevenou lamelovou zastenou pod tv, vyzera to super 🙂

deti95060810
9. nov 2024

každý má iný vkus... je tu skupina pekné bývanie... tam možno poradia...práve pozerám stránku decodom - obývačky

gulicka277
9. nov 2024

Ja si myslím že aj toto kľudne

petracandle
9. nov 2024

Obývačkové steny sa dnes už vôbec nedávajú. Iba nejaký stolík/komoda pod televízor. Dávno je prežitok dávať obývačkové steny so skrinkami a poličkami na lapače prachu

autor
9. nov 2024

@petracandle my by sme chceli ako píšeš komodu pod tv stolík a k tomu ešte nejaký úložný priestor…mame dva playka k tomu ovládače hry káble predlžovačky a také veci čo mám rada hneď pod tv ako aj káble že si môžeš ntb prepojiť a podobné…tiež nemám rada lapače prachu a žiadne “otvorené poličky na dekorácie” nechcem 🙂

sella38
9. nov 2024

my mame biele skrinky na bielej stene a vyzera to dobre (podla mna) 🙂

lelelienka
10. nov 2024

@petracandle bývanie sa podla mna nemá riadiť trendami, ale osobným vkusom a potrebami, poznám ľudí ktorým sa steny (doslova celé zostavy) stále páčia. My také nemáme, lebo mne nie, ale teda posledné čo som riešila pri zariaďovaní boli otázky čo je momentálne in a čo nie 😁

petracandle
10. nov 2024

@lelelienka to ale nebolo myslené, že je to trend alebo nie.. ale že dnes už ľudstvo pokročilo a nepotrebujeme zhromažďovať rôzne sošky a iné lapače prachu ako kedysi, takže by do obývačovej steny ani nebolo čo dať

tryromy
10. nov 2024

My tu podlahu mame a ladena je biely lesk a svetle drevo. Akvarko skrinka biela. Farby som nechala na doplnky. Pod tv mame zostavu s ikea svetle drevo lek biely a na tom biele mliecne sklo

kavasmliekom
10. nov 2024

@petracandle mne napríklad na našej tiež vadí že na tej bočnej skrinke je sklo, v podstate tam ani nemám čo dať, a tie poháre co tam mam, mi vadia. To tam dal manžel 🙈 a po políčka h si stále niečo ukladajú deti. Najradšej by som dala len telku na prázdnu stenu a okolo nič 😄 keby bolo na mne, tak sedím len na vreci, či ako sa to vola. Nemám rada na každej poličke niečo. Ale zase, manžel mi kupuje anjelov 😂 a milujem kvety, takže niekde to musím položiť. 😬

lelelienka
10. nov 2024

@petracandle ludstvo pokrocilo? 😁 No tak to znie celkom dehonestujuco voci tym, co sa im sosky a podobne podla teba lapace prachu pacia a divila by si sa, kolko takych ludi je.

andrea2667
11. nov 2024

Biela + drevené detaily vo farbe podlahy. Na oživenie vhodný kvet, tématické dekorácie napr. jesenná ikebana, potom vianočná deka, veľkonočné vankúše...