Zladenie obývačky

michaelagburova
15. jan 2023

Nejaké inšpirácie ( zariadujeme ) obyvacka s kuchyňou máme sivo bielu kuchyňu rozmýšľame ako zladime obývačku ďakujem.

mata1001
15. jan 2023

Máme bielo čiernu kuchynu so sivymi stolickami, obyvacka bielo-čierno-siva s červenymi doplnkami.

oliolijanka
15. jan 2023

@michaelagburova Tu to asi bez foto nepojde.

hildicapupu
12. aug 2024

caute, nebudem zakladat novu diskusiu na tuto temu nakolko riesime nieco podobne. rekonstruujeme interier a najradsej by sme boli zacali obyvackou. tak ma napadlo ze ci by ste mi vedeli cosi poradit ohladom nabytku.

zanta3
13. aug 2024

@hildicapupu A co konkretne potrebujes? Akoze nejake inspiracie alebo co? my sme na novo zariadovali obyvacku s kuchynou teraz par mesiacov dozadu. Chcelo to zmenu.

piece
15. aug 2024

Tak podľa mňa by si si v prvom rade mala asi stanoviť nejaký budget a rozvrhnúť aspoň na papieri miestnosti postupne. Ja to tak robím. Chodím s metrom a len všetko premeriavam a v hlave mi idú vzorce kde by sa čo kam zmestilo 😀

hianicka13
19. aug 2024

@piece Presne toto poznam haha 😀 Ale tak vies lepsie si to takto prehodnotit ako potom riesit reklamacie ci vratenie tovaru lebo si sa sekla o par cm. Najlepsie je ked ma predajca pekne zrozumitelne uvedene rozmery daneho nabytku nie len v popise, ale aj obrazok a tam popisane co konkretne kolko meria.

85miska
19. aug 2024

@michaelagburova my máme tiež spojenú obývačku s kuchyňou. Kuchyňa sivá s drevom a čierne spotrebiče. Sivé stolicky drevený stôl a obývačka hnedo biely gauč hnedo biely nábytok a 2 veľké modro biele obrazy. Ešte mi treba nejaký modrý kvetináč a modré vankúšiky ale nekúpila som zatiaľ.
K tvojej kuchyni by som obývačku dala nejaký sivý gauč,bielu stenu obývačkovu a nejaké horčicovo žlté doplnky. Nech to trošku rozbroje bielo sivú.

hildicapupu
20. aug 2024

@zanta3 no tak nejako som to myslela aj nejake rady tipy popripade naco si dat pozor. lebo nevyznam sa v terajsich obchodoch ked mi to pride vsetko bud rovnake alebo ze je toho vela a potom mam problem si aj vybrat.
@piece presny budget nemame stanoveny, ale zas sa nechceme nejako rozhadzovat.

piece
21. aug 2024

@hianicka13 S reklamáciami len pokoj alebo aj s následným predávaním niekde na bazoši za zníženú cenu. Radšej sa uistím aj viackrát že mi to bude pasovať poprípade zbehnem do najbližšej kamennej predajne skontrolovať odskúšať, nech nerobím jednu vec na viackrát.

zanta3
26. aug 2024

@85miska Obcas sa treba pozriet na datum diskusie..
@hildicapupu Asi si zariadovala pekne davno potom :D Ja pokial nevidim ze je eshop pekny prehladny no proste oku vabny tak tam ani nepozeram dalej napriklad. Rozculuje ma ked ma niekto eshop a nenacita ti obrazky alebo ti to hodi do word typu celu stranku.

85miska
26. aug 2024

@zanta3 pani písala komentár do starej témy lebo nechcela zakladať novú. Reagovala som na pôvodnú tému sle to nič nemení natom ze sa pýtala ze idú rekonštruovať interiér nech poradíme. Napísala som len v akej farbe máme my obývačku a kuchyňu.

hianicka13
4. sep 2024

@piece No jasne, to je horsie ako samotne rozhodovanie sa a zariadovanie niekedy 😅 A o tom predaji za znizenu cenu ani nehovorim. Pomaly nove predavas o polovicu lacnejsie a este by chceli vyjednavat nech znizis. Je pravda ze ludia co sa toho vyslovene potrebuju zbavit na to kyvnu, ale ja by som nepristala. Ked je raz ten nabytok kvalitny preco by som ho mala davat tak pod cenu.

hianicka13
4. sep 2024

@85miska V podstate mate pravdu, len ste oznacili autorku z minuleho roka, ale ved pani co obnovala temu si to tu najde tiez 🙂

piece
5. sep 2024

@hianicka13 Tak keď je raz nábytok kvalitný tak by som ho asi nedávala prečo vôbec 😀 Ale chápem niekedy sa to proste zažiada taká malá zmena a človek príde až neskôr na to, že čo by urobil inak 🙂
@hildicapupu Ono niekedy sa stačí ísť aj prejsť po predajniach 🙂 Si tak vyčleniť jeden deň na to 🙂

hildicapupu
6. sep 2024

@zanta3 naposledy pri stavbe domu :D to uz je doma celkom. ako ano zijeme v 21.storoci ale clovek ked neobjednava casto cez eshopy tak proste nevie co je spolahlive.
@piece ako nemam celkom cas prehladavat internet nie to este behat po obchodoch :D

zanta3
9. sep 2024

@hildicapupu Chapem uplne 🙂 ved predsa len clovek nekupuje nabytok ako potraviny ci oblecenie kazdy den skoro 🙈 treba mat hlavne asi nejaku jasnu predstavu o tom ze co ocakavam a aj co sa mi tam hodi.

hianicka13
10. sep 2024

@piece Mame tak obyvaciu stenu uz asi pat rokov a stale je ako nova, este aj ten dekot v dube sa mi rata lebo na nej nie tak vidiet prach 😀 no ako hovoris chce to zmenu a tak sme kupovali druhu obyciu stenu a tu "staru" sme horko tazko predali to boli spekulacie. Navyse sme ani neratali s tym ze ked objedname tu novu tak nam za dva dni uz pride domov 😅

piece
11. sep 2024

@hildicapupu rozumiem, tak potom by som to riešila tak že keď budeš už pozerať aj eshopy tak by som prihliadala na to či majú aj kamenné predajne - predsa len lepšie raz vidieť ako stokraát počuť. tiež som to tak riešila, že keď som si niečo vyhliadla cez eshop tak som následne išla do predajne aby som to videla naživo 🙂
@hianicka13 táto doprava a kuriéri vedia prekvapiť 😀 tiež keď sme objednávali tak som len pozerala ak puk 😅

hildicapupu
12. sep 2024

@zanta3 vacsinou pozeram kadejaky nabytok cez ten vyhladavac favi nabytku a stalo sa mi ze som tam videla napriklad ten isty stolik za rozne ceny. tak ja neviem potom uz 🙈
@piece to vobec ale nie je zly napad. ved ono by to tam malo niekde byt asi v nejakej sekcii aj vsak? ako nie som ja moc na tieto internety, som trochu stara skola v tomto.

zanta3
17. sep 2024

@hildicapupu No ved a toto je presne ten tah marketingovy, ze cloveku sa kolkokrat nechce prehadavat ten internet tak kupi hned prve co uvidi a s odstupom casu si vsimne ze to najde na inom eshope a lacnejsie alebo s dopravou zdarma apod. Mne osobne sa napriklad osvedcila sedacka z Kondely 🙂 Uz ju mame niekolko rokov a vobec nevrzga, nie je presedena ani nic.

hianicka13
18. sep 2024

@hildicapupu no ked je prehladna stranka tak to ide od ruky. dokonca vies vyuzit aj dopravu v sobotu 🙂

piece
26. sep 2024

@hildicapupu jasné, teda pokiaľ je eshop spoľahlivý a prehľadný tak to nájdeš raz dva. takže treba si dať pozor inak aj na toto či celkovo tá stránka pôsobí dôveryhodne, lebo natrafila som na kadečo, dokonca že sa nedalo kliknúť či pridať do košíka, obrázky nechecelo zobraziť apod.

hildicapupu
30. sep 2024

@zanta3 to je presne moj pripad 😀 som rada ze si vecer pozrem jeden diel serialu a mozem ist spat po celom dni 😀 no pozeram ze mam ulozeny aj ich eshop spomedzi tych vsetkch, tak to pojdem este mrknut lepsie. nevies ako to je s dopravou?
@hianicka13 v sobotu? to kto by mi uz len dorucil v sobotu 😀 ale ako napad je to dobry.
@piece dakujem 🙂 no vdakabohu mi asi intuicia hovorila ze chod odtial prec 😀

zanta3
3. okt 2024

@hildicapupu Co konkretne myslis? Nam bol nabytok dovezeny za dva dni od objednania 🙂 Treba davat pozor ci je na sklade alebo ci to nahodou nie je individualna objednavka tam uz sa to dodanie potom samozrejme lisi.

timea301196
3. okt 2024

Obývačka ešte nedorobena vcera bol stolár. Chýba rám na skrinku. Kuchyňa sorry za stoličky. Máme doma akrobatku..

timea301196
3. okt 2024

Tým som chcela povedať že za mňa jednoznačne to laď do rovnakých farieb

hianicka13
7. okt 2024

@hildicapupu ano ano, za priplatok v pohode. my sme to tiez tak vyuzili pretoze za jedno uz aj isiel vikend pred dorucenim ked sme to vyratavali a za druhe cez vikend sme vsetci doma aj ja aj muz takze sme sa mohli v pohode ventovat montovaniu 🙂

hildicapupu
8. okt 2024

@zanta3 Jaj a individualna objednavka je co? To akoze robia aj nieco na mieru alebo ako to je myslene?
@hianicka13 Super, myslim si ze aj my to vyuzijeme lebo tiez sme cez tyzden vytazeny pracovne.

piece
9. okt 2024

@hildicapupu no robia aj na mieru - teda aj kuchynské linky aj sedačky. v podstate ide o to že si vieš vyskladať skrinky na linke ako tebe vyhovujú tak isto aj časti sedačky. ako úprimne ešte som takéto niečo nikde zatiaľ nevidela.

zanta3
10. okt 2024

@hildicapupu No treba si vsimat aj tie popisy pri vyrobkoch, lebo niekde to je pisane a tam je potom doba dodania od 14 – 17 tyzdnov. No zas je to skor pri mensine nabytku 🙂