Zima v synovej izbe

18. sep 2024

Ahojte. Mame podlahove kurenie v celom dome. V maleho izbe je laminatova podlaha a na nej klasicky tenky koberec c cestami a znackami pre auticka. Aj po zatepleni, vzdy ako sa ochladi ma tam zimu. Toto bude druha zima co v dome byvame. Myslite, ze koberec moze tlmit to teplo? Aj ked je tenky?

kitycat
18. sep 2024

Izba je na ake scetove strany? Svieti tam slnko?

aalt
18. sep 2024

Urcite to teplo zadrziava, otazka je len ako velmi. Aky je pomer zakrytej/nezakrytej plochy? Ved strc pod ten koberec ruku a sama musis citit, ci sa pod nim podlaha "prehrieva". Na zimu koberec prec, zkontrolovat prietoky v podlahovke, pripadne v tej detskej pridat (inde ubrat) ...

januska12323
18. sep 2024

Veď to vieš ľahko zistiť, daj na nejakom mieste preč a keď tam bude teplejšie treba pridať teplo alebo dať preč komplet koberec.

simsalabim
18. sep 2024

Problem moze byt aj vo vyregulovani podlahovky. Mozno by pomohlo zvysit prietok v jeho izbe.

nevenka
18. sep 2024

U nas bude mat dcera najchladnejsie, je to SZ izba, v zime bez slnka. Bohuzial, tu su tak sprosto domy postavene a este aj z juznej strany zaclana obrovsky susedove dom...
Mame podlahove, ale sme tu teraz len 2 mesiace. Musime tam asi pridat. Koberce nedavame kvoli tomuto vobec. Yo by som ako prve dala prec. Sesternica ma takto v spalni v detskej koberce, ze su vhodne na podlahovku, ale tlmi im to dost.

katuskapd
18. sep 2024

Skontrolovat okruhy,a zrejme pridat. Moj stn ma.na juznu stranu a ma tam najchladnejsie,takze stranami to nemusí byt.

autor
19. sep 2024

@katuskapd pravda, je tam zima jak v Rusku ja, ze zateplenie pomoze 😏