Ahojte potrebujem poradit mam zhora plnenu pracku ale neviem do ktorej nadobky ma ist avivaz a do ktorej prasok .. viete mi poradit?
@helenka999
Na ľavo predpranie stred avivaz v pravo normál pranie
1 je prepieranie
2 je pranie
Kvietok je avivaz
Keby si citala pozorne prispevok od @hennyinnsbruck, rozanalyzovala by si to aj sama
kvietok je avivaz. I byva predpranie a II pranie - jedno, ci tekute, ci sypke. Ja ale gel davam priamo do bubna.
prasok rovno do bubna a avivaz zrusit
Dakujem pekne
Každá práčka ma inak usporiadané... Kvetinka je na aviváž... I je predpranie II normálne pranie
@helenka999 ten trojuholnik je bielenie.
@helenka999 úplne rozumiem tejto otázke. Mne priatelka vysvetlovala ze kvietok je vzdy avivaz I prepranie a II pranie. Malo by to tak byt na všetky lch práčkach. 🤔✔️
@nika82 s tou avivazou suhlasim, roky som vsade drbala avivaz, detsku, lebo ina mi prilios smrdela. s prichodom dietata som prestala, presla som na pracie gely, davam dokonca menej, ako odporucanu davku ... kedy tedy kusok sody, alebo splech octu. ak je velmi spinave, tak na 60 st a sanytol. a avivaz len prilezitostne ku svetroma vobec mi nechyba ...
@candii ja mam presne tento typ pracky a v poslednej dobe ( aj ked je vycistena pracka) mi v strede tej nadrzky na avivaz zostava voda zmiesana s avivazou po vyprani..nemate skusenost prosim ?
@bobula1808 to robi aj mne a prisli ste na niečo lebo ja mam nervy kupujem drahe oleje do pradla a vsetko ostava s vodou pradlo mi nevonia
@bibiiana no presne aj ja mam tento problem či je to avivaz alebo tie oleje. .ale dnes mi jeden pan poradil,ze aj ked je pracka nakomplet vycistená,že je to zanesený odtok vody,tá prípojná hadica a tým je zmenšený prietok vody a nie je tam taký tlak...no skúsim ešte toto teda vyčistiť a uvidím...😃🙈
@bobula1808 a to aj zo spodu s pračky treba tu chadicu odpojit ???😁😁
Manuál k práčke nebol?