Prosím tip na dosku, z ktorej ten vrch nezlezie a je hrubší - tj. nevyzehlim si “oka” zo spodku dosky na košeľu 🥱 žehlím hlavne košele, dlhé nohavice a plášte. Takze už nie rovne plienky 🙂 ďakujem.
Ja mám dva poťahy, na sebe a Philips zehliacu stanicu, a vyzehlim aj zvislé.
@viestta Joj. Ale ja mám nervy z toho ako sa to odtiaľ dáva preč. Ja neznášam žehliť a keď ešte bojujem s tou poduskou pod tým, tak by som to najradšej zahodila 😩 dačo čo drzi. Teraz rozkladam na stôl deky a tak žehlím, nehýbe sa to, nešmýka sa to..ale nebaví ma zakaždým organizovať stôl na žehlenie 🤷♀️
Prečo premenovali takto diskusiu? 😁
Ach no..asi som náchylnejšie teraz kúpiť niečo, čo mi to vyzehli, keď to bude na ramienku a len to tak “oparim”. Len moc tomu neverím.
@laura07 ja som k zehleniu vzdy pocitovala nenavist, ale nejak to dam, lebo musim. Ja mam dva potahy na sebe, medzi nimi jeden stary frote uterak zostrihnuty na mieru a kedze som ani netusila, ze sa predavaju podvazky na potahy na dosky, tak mam dole nasite snurky, ktorymi je vrchny zviazany. Ten vrchny potah som kupovala nejaky drahsi od Leifhaitu, hlavne je hrubsi
Ja mam 3 potahy, lebo ked som mala 2, pokazila sa doska, nejako sa to rozpadlo a muz mi to zvaril a samozrejme nedal potahy dole a prepalil mi ich. 😁 Tak mam 3 vrstvy, normalne v Lidli som kupila tento posledny, snurkami upevneny, nic sa neklze.
@majka99999 tak som asi debil alebo čo. Lebo aj toto ma šnúrky- ten látkový poťah, ale henten molitan pod ním si behá jak chce. 😡
@majka99999 haha. Mám tu tak 7kosiel. Odkiaľ si? 🤣
https://www.datart.sk/Zehliaca-doska-Jata-848SC... my máme túto rebíko-dosku a som spokojná veľmi 🙂 je ťažšia, ale stabilná, nič sa neposúva, na dotyk síce nemám pocit, že by bola nejaká hrubá, ale nemám žiadne otlačky 😅
@laura07 kosele neznasam, to zehlim parkrat do roka 1 kus, ked sa muz rozhodne dat si alebo obcas mam bluzku ja, nastastie. 😆
Pod ten poťah tenký (no nie je trnky, ale proste robi tie mriezky) sa dava taka vatova podložka. Inak používam poťah z tchiba. Nebeha mi nič, jedine keď ak to zle zatiahnem. Ak nechceš mriežky, neviem ci sa dá ešte kúpiť ale k3dysi bola doska žehliaca ktorá bola z nejakého iného materiálu, nie kovovej mriežky, myslím ze nejaká drevotrieska.
@laura07 alebo..mate niekto žehličku s ktorou ručne vyzehlite veci, ktoré sú na vešiaku? Funguje to? Ďakujem.