Ahojte zehlite veci pre babätko ked mate susicku? mala ma 6 tyzdnov zehlim vsetko len mi bolo povedane ze zo susicky uz netreba - je tam aj detsky program aj s parou.
Ja zehlim stále a takmer všetko aj keď je v sušičke... Jednoducho prádlo po o žehlení je iné ako len zložené zo sušičky...
Svoje, mužovo nežehlím, dcérine žehlím doteraz ... neviem prečo, mám z toho lepší pocit, keď je vyžehlené aj napriek tomu, že bolo v sušičke 🙂
Ja babo nemam ale zehlim.. Mam rada veci ozehlene aj ked su zo susicky.
ja som hlavne preto chcela sušičku, lebo nemám rada žehlenie 🙂, keď sa prádlo ihneď pekne rukou narovná a poskladá, tak vôbec netreba žehliť, super je to napr. pri tričkách, ja žehlím iba minimum vecí 🙂treba si uľahčiť domáce práce,
@urpin Ja som zehlila len plienky a detske vecicky len ked som ho v tom isla odfotit.🙂
Zehlim len velmi malo veci ci uz susene v susicke alebo na vzduchu... ako napriklad obrus ked bol dlho poskladany v skrini, zavesy na okna ak sa nevyrovnaju same, niektore kusky odevov.
Zehlim lebo ma to bavi a tie veci su take krajsie. Boli casy ked som nestihalatak som iba skladala a bolo to tiez ok.
Ak bude kvalitna susicka tak nie, potom nemusis ani pre babatko zehlit veci, kedze teplom prejdu, ak ti teda ide len o to
Kvalitna susicka aj zehli, ale treba to skladat hned take horuce