Zdravotné stoličky - skúsenosti

27. okt 2023

Asana, Neseda, Spinalis, Adaptic.... Majú zmysel tieto stoličky? Máte skúsenosti? A ako vybrať tú vhodnú pre seba?

aalt
27. okt 2023

Mam spinalis. Vyberal som tak, ze som si ju vyskusal.

viestta
27. okt 2023

Upne najlepsie ist do predajne vyskusat. A dobra stolicka ma vyznam len ak je dobre nastavena, to tiez treba vediet

muchotrafka298
27. okt 2023

Ja uz cca 15 rokov pouzivam Spinalis. Len sa treba na nej naucit sediet, lebo balancny sedak nie je pre kazdeho. Mozes si ju zapozicat aj na vyskusanie z predajne.
Kolega ma Neseda a teda ja som z nej na zadok nespadla, kedze ja pracujem v sede pri pocitaci. na tej stolicke Neseda mozes pracovat v klaku, v drepe a neviem este ako. Toto mne nevyhovuje a stoji tiez dost penazi.

majlo1234
27. okt 2023

Tiez mam spinalis a som spokojna

kaktusik007
28. okt 2023

mam spinalis cez desat rokov a za mna super, ale navstevy z nej zvyknu padat 🤣
musis si ist do predajne vybrat, ja som podla odporucani a roznych vah a vysok mala mat nejaku ale ta mi absolutne nesadla /zle sa mi na nej sedelo/ a sadol mi uplne iny typ.

co sa tyka casti otazky ci pomaha ---- mam implantaty a titan v chrbtici a citim dost vyrazny rozdiel ked mam sediet 8 hodin niekde alebo mam homeoffice a sedim si na spinaliske.

molakec
21. nov 2023

Ja mám Adaptic a som maximálne spokojný. Najdôležitejšie mi príde, aby tá stolička bola na pružine, takže s hýbajúcim sa sedákom. Čo má Adaptic aj Spinalis. Ostatné varianty si nemyslím, že budú na dlhodobé sedenie vhodné. Cena Adapticu mi navyše príde skutočne adekvátna za to čo ponúka. Spinalis si myslím, že je už zbytočne drahý.