Ahojte žienky,vie mi prosím Vás niektorá poradiť?Čakáme bábätko,mali sme odložené vecičky a niektoré majú žlté fľaky.Ako ich vybieliť?Čo je najlepšie,aby to neuškodilo bäbätku?Ďakujem za každú radu,pekný dník.
Daj namočiť na pár dní do prekarbonátu sodného.
mne isli niektore take flasky vyprat so zlcovym mydlom, co nesklo som vyhodila..a este pouzivam z dm taky eko cistic, aj ten je dobry...
Teraz som prala zazltnute vecičky po synovy dokonca zapratu mrkvu a zišlo bielidlom od faberlic.namocit posypať a nechať cez noc.
@lucinka77pp skús z dm prach na pranie na biele prádlo v takom zelenom obale , ja som mala teraz po ženskej operacii zakrvavene spodné nohavicky, vyvarila som ich v tomto prachu + som dala sodu bikarbonu a ešte k tomu kypriaci prášok a tie nohavicky sú snehobiele žiadne skvrny, tato 3 kombinácia u mňa vždy zaberie. 😊
@ivka21 môžem poprosiť foto?Ďakujem
@chrobacik41 ďakujem
@lucinka77pp Mne sa urobili zlte flaky na veciach co som odlozila ako uplne ciste. A to boli v kabici len asi 8 mesiacov. Flaky pekne vysli po oprani... zistila som ze je to s cvociek... asi hrdza... flaku boli len na tych miestach, co boli pritlacene k cvockam.
@andreatytler mali by to byt flaky z grciek, slín, jedla. Vraj pracie prášky obsahuju rozjasnovace, preto sa tie flaky objavia časom.
@lucinka77pp skús Agenta od firmy Eurona. To sa v tom močí a potom sa následne vyperie. Pomáha to.
ahoj, určite skús Agenta od Eurony, krásne zíde všetko bez práce, len namočíš a hotovo 🙂 ak máš otázky kľudne mi napíš 🙂
A mozno pomoze,na biele veci,nechat ich po oprani susit na priamom slnku.mne len to pomahalo napr.pri pokakanych flakoch na plienkach.
@lucinka77pp nič treba to zial vyhodiť
bez sance, to uz nevyperies, aj nam sa to stalo