Kde ste kúpili prosím pekné závesy do obývačky? Už som zúfalá nikde neviem nájsť nič zaujímavé, tiež nejakú peknú garnižu ak viete poradiť kde.
V mobelixe maju bohaty vyber. Tam sme vzdy vybrali. Raz som kupila aj online z nejakej stranky ale nikdy viac-to co prisilo nebol zaves ale handra 🫣
@stellarstar tam sú pekné, ďakujem pozriem.
Baby a garníža tak elegantne ktorá pekne vyznie v obývačke? Kde ste kupovali?
Závesy mam všetky z mobelixu ako píšu baby vyššie, vyber majú super, a môžeš si ich "chytiť". Mame aj v spálni, a super zatemnuju. Žalúzie nemáme vôbec.
Garnižu som teraz objednávala z e-garnize.sk, lebo v obchode nemali takú dlhú, a prišla poriadku, taka ako na foto. Skus popozerať, či sa ti niečo nezapači. Inak majú aj v Obi a Merkury celkom slušný výber 😊
@lenicka298 ďakujem ti za rady a odporúčania.
Ja mám kovovú garnižu z diega ona je taká skôr rustikálnejšia ale vedela som si navoliť farbu dĺžku aj tvar koncoviek čo bolo super a majú tam aj závesy aj ti ušijú na mieru.. ja osobne závesy nemám ale napr. záclony som našla aj v merkury a ozaj že pekné
Ved karniz podla toho, na ake zapinanie, ci nasuvanie chces zaves. Idealne je, ak zaves a zaclona tym ladia. Ja osobne si zavesy sijem sama z latky kupenej v metrovom textile. Tam maju neskutocne farby a vzory. Mozes si kupit latku aj na vankuse. V marketoch je to jednotvarne, s tym by som ja spokojna nebola.
www. olashop.sk aj na mieru upravili...veľká spokojnost
Ja mám z möbelixu jedno farebné, to my stačí