Závesy do obývačky

12. sep 2024

Kde ste kúpili prosím pekné závesy do obývačky? Už som zúfalá nikde neviem nájsť nič zaujímavé, tiež nejakú peknú garnižu ak viete poradiť kde.

stellarstar
12. sep 2024

Ja mám z möbelixu jedno farebné, to my stačí

butterflyeffect
12. sep 2024

V mobelixe maju bohaty vyber. Tam sme vzdy vybrali. Raz som kupila aj online z nejakej stranky ale nikdy viac-to co prisilo nebol zaves ale handra 🫣

autor
12. sep 2024

@stellarstar tam sú pekné, ďakujem pozriem.

autor
12. sep 2024

Baby a garníža tak elegantne ktorá pekne vyznie v obývačke? Kde ste kupovali?

lenicka298
12. sep 2024

Závesy mam všetky z mobelixu ako píšu baby vyššie, vyber majú super, a môžeš si ich "chytiť". Mame aj v spálni, a super zatemnuju. Žalúzie nemáme vôbec.
Garnižu som teraz objednávala z e-garnize.sk, lebo v obchode nemali takú dlhú, a prišla poriadku, taka ako na foto. Skus popozerať, či sa ti niečo nezapači. Inak majú aj v Obi a Merkury celkom slušný výber 😊

autor
12. sep 2024

@lenicka298 ďakujem ti za rady a odporúčania.

angeli121212
12. sep 2024

Ja mám kovovú garnižu z diega ona je taká skôr rustikálnejšia ale vedela som si navoliť farbu dĺžku aj tvar koncoviek čo bolo super a majú tam aj závesy aj ti ušijú na mieru.. ja osobne závesy nemám ale napr. záclony som našla aj v merkury a ozaj že pekné

oli18
12. sep 2024

Ved karniz podla toho, na ake zapinanie, ci nasuvanie chces zaves. Idealne je, ak zaves a zaclona tym ladia. Ja osobne si zavesy sijem sama z latky kupenej v metrovom textile. Tam maju neskutocne farby a vzory. Mozes si kupit latku aj na vankuse. V marketoch je to jednotvarne, s tym by som ja spokojna nebola.

mantilka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mantilka
13. sep 2024

www. olashop.sk aj na mieru upravili...veľká spokojnost