Závesy a záclona

adzy
21. nov 2023

Zdravím mamičky potrebujem poradiť..do obývačky chcem nad oknom bielu dlhú priesvitnu zaclonu a vedľa nich horčicivé závesy len ide oto že v obývačke mám už závesy nad terasovymi dverami a mam ich na kruhy niekde mi radili dať nad okno na pásku aj závesy aj zaclonu ale nebude to divne vyzerať?keďže mám už v tej miestnosti na kruhy závesy?ako by ste ich dali Vy?ďakujem veľmi pekne za názor chcem ich už objednať podotýkam že garnižu mám takú istú aj nad oknom ako nad terasovými..prikladám foto

princeznaaa12345
21. nov 2023

Ja by som ti rada aj poradila, ale akosi sa neviem vysomariť z tej správy

adzy
autor
21. nov 2023

@princeznaaa12345 no ze už mám zavesy tieto na kruhy v obyvke ale ešte chcem dat na okno toje na druhej strane tiež obyvke ale už zo zaclonou a zavesmi týmito istými len neviem ci na pásku na stipce ich dat alebo tiež na kruhy aby to nevyzeralo divne pretože zavesy sú krásne na kruhoch ale čo zaclona tiež mam dat na kruhy a ak nie tak ako ju mam dat keďže chcem vedľa zavesy nich

sweet20
21. nov 2023

@adzy skus pridat ciarku, bodku.. bude to zrozumitelnejsie

laskonkakaty
22. nov 2023

Podľa mňa by si to mala mať rovnake,ale máš malo takých závesov a záclon na krúžkoch,tak možno tie už existujúce by som radšej časom vymenila za pásku.Pisem aj z vlastnej skúsenosti,veľmi som chcela zatemnovacie závesy na krúžkoch,aj som ich do obývačky dala a pred rokom som komplet menila

adzy
autor
23. nov 2023

@laskonkakaty ďakujem za normálnu odpoveď ,áno to máte pravdu ale riešila som na krúžkoch kvôli tomu že sa dobre snimy pohybuje ,keďže chodíme hore dole cez terasu síce je zima už ale ajtak sem tam ešte idem z malým na záhradu...ale skúsim zohnať teraz na krúžky a možno časom tiež vymením za inú farbu mňa len tak napadlo že či to nevyzerá divne keď je záclona na krúžkoch a aj závesy vedľa seba

princeznaaa12345
23. nov 2023

Ja mám záclonu na páske(lebo je nitková a taka na kruhoch nieje) a závesy na kruhoch,som spokojná. Síce som to ešte nevidela rovnaké, ale asi to bude vyzrať dobre. Hoď sem potom foto

simca06022011
23. nov 2023

ako sa ti paci, tak si sprav. Ja som jednoznacne za pasku/ haciky (ale teda tie sa u nas davaju na kolajnice) alebo teraz dcere sme kovli castemu behaniu von davali priamo na tyc. Ja proste mam na kruhy alergiu :D podla mna sa na tom zaclona sama posuva, doma sme to u rodicov v kuse museli napravat.