Závesné kreslá na terasu

anyka2110
30. mar 2022

Zdravim zeny 🙂
Ake zavesne kreslo na terasu odporucate? Hlavne aby sa tam pohodlne sedelo...zvazujem tobago, okruhle kreslo alebo potom to kreslo co vyzera ako polgula?
Vdaka za napady ;)

emmusska
5. jún 2024

No skoda ze ti tu nikto neodpisal, neviem ci ste aj nieco poriesili, no my prave zhaname tiez taketo kresielko zavesne 🙂

sandokanka36
7. jún 2024

inak sa aj cudujem, lebo toto v poslednej dobe dost fici.ja sa priznam dlho som otalala s kupovanim, no minuly rok som mala moznost vyskusat u kolegyni na grilovacke a to ma presvedcilo 😀

kammik
10. jún 2024

@sandokanka36 otalala? a preco? ja ked som videla tuto novodobu vymozenost tak som ani nevahala 😀 pravdou je ze som si ho najprv vyskusala na predajni aby som si bola sto percentne ista kvoli pohodlnosti.

emmusska
25. jún 2024

@sandokanka36 Ved prave preto som aj ja prekvapena ze nikto nic. A dlho si otalala kvoli comu? Ja mam skor obavy ze ci je to dost pevne a pohodlne.

sandokanka36
26. jún 2024

@kammik @emmusska no tak lebo som s tym nemala ziadne skusenosti a nevedela som ze ci to nie je len taka dizajnovka domov, aktualny trend ktory je nevyuzitelny lebo nie je vobec pohodlny. nastastie som vyskusala u tej kolegyni a je to bomba. fakt si v tom vie clovek perfektne oddychnut po praci alebo po celom namahavom dni.

kammik
28. jún 2024

@sandokanka36 tomu uplne rozumiem. ja zase som najprv hladala po internete len to mi prislo tiez zdlhave, tka som si to vyselektovala ze len tie eshopy co maju predajne v mojom okoli. no a potom tam uz bol vyber jasny 😀

emmusska
30. jún 2024

@sandokanka36 no ved presne ja tuto moznost nemam a nechcem si do toho zase sadat v obchodoch, lebo neviem co od toho cakat, co ked sa to pod mojou vahou nejako odtrhne alebo co 😅 trapas na dve zimy 🙈
@kammik vidis toto ale nie je vobec zly napad. pojdem popozerat ze co je tu okolo mna. dakujem ti za tip 🙂

betulinka1
30. jún 2024

@emmusska ak mozem poradit rovno kup take vacsie Akoze pre dvoch. Nejde o to aby ste sedeli dvaja ale aby sa tam pohodlne dalo ulozit. Tie mensie tam sa neuložis do kríza. Ja tak milujem citat knihy, sem tam vylezú aj deti ku mne a udrží nas to. Nosnost 150kg.

sandokanka36
2. júl 2024

@kammik jasne ved co sa budes 😀 ako tiez som isla na to stylom ze chcem aby som to videla niekde na zivo este pred tym nez to kupim aby som nevyhodila peniaze za nejaku macku vo vreci.
@emmusska cize aj tebe to bude takto najlepsie, len zas pozor lebo vela eshopov je fakt ze len eshop. a to mozu mat niekde "hodene" v sklade alebo su akoze eshop a dovazuje realne z niekade z ciny.

kammik
3. júl 2024

@emmusska a nemala by si to skor jednoduchsie keby priamo v eshope pozries ci su predajne? aby si nemusela behat. vies aj pri tovare mas kolkokrat napisane ze dostupne iba online alebo dostupne v predajniach a kolko ks. podla mna jednoduchsie ked je takto prehladna ta stranka.

emmusska
8. júl 2024

@sandokanka36 @kammik nasla som ich niekolko, akoze uff, no masaker si aj vybrat. a vela je ich strasne podobnych alebo az identickych tak mam celkom z toho taky chaos 😅
@betulinka1 no aj take som videla, premyslala som dost aj nad takym. nezabera to vela miesta?

betulinka1
8. júl 2024

@emmusska ani nie lebo ta noha je široká skoro rovnako. Ale hlavne ide o to aby sa dalo fajne využívať.

sandokanka36
9. júl 2024

@emmusska no ved presne toto je to, ze nie je dobre kupovat hned na prvu co najdes, ale takto ked si to das povyhladavat tak zistis ze je presne ten isty tovar za roznu cenu v roznych predajniach. A aj si si nieco vybrala? Inak byt tebou tak ti este poradim ze by som pozerala ja po sluzbach danej predajne ci eshopu.

emmusska
11. júl 2024

@betulinka1 tak to je super. a kde si ho zohnala? nemalo dvojnasobne vyssiu cenu len preto, ze je pre dvoch? 😅
@sandokanka36 vies co pozerala som kadeco, kadejake predajne, len co ja viem. ved to ze nechcem ist na prvu. sluzby myslis akoze co?

kammik
18. júl 2024

@emmusska no my mame taketo kreslo zavesne kupovane v kondele. a presne ako pises je toho neurekomo navyse niektore vyzeraju ako cez kopirak.

sandokanka36
22. júl 2024

@emmusska sluzby rozumej ako dodanie, zabalenie apod. my sme tiez riesili ako @kammik a nemam co vytknut - ani samotne kreslo a ani tie spomianne sluzby. podla mna skvely obchod a navyse za prijatelne ceny.

emmusska
26. júl 2024

@kammik tam som pozerala len som si nebola iste lebo nemam s tym take skusenosti.
@sandokanka36 a ako dlho ste cakali na dodanie teda?

sandokanka36
29. júl 2024

@emmusska dva dni 🙂 ale treba pozerat na to ci je to skladom alebo ci je to nejaka individualna objednavka. nic zlozite.

emmusska
2. aug 2024

@sandokanka36 dakujem. uz som si nejake aj vyhliadla tak pojdem objednat. vdaka za potrebne informacie. uz sa tesim ked mi pride 🙂