Ahojte žienky, je tu nejaká ktorá by mi vedela poradiť? Dala som si ušiť závesy do spálne aj záclony, vyslovene som povedala krajčírke ako to chcem ale mám to úplne zle a neviem ci som to len zle zavesila alebo mám zlú kolajnicu. Foto s tyrkys zavesmi tak som to chcela a druhá Foto takto to mám...ďakujem
Mas na spravnych uchytoch na riasiacej paske haciky??
Podla mna mas malo metrov aj zaclony aj zavesu. Stiahnut to musis uplne co da riasiaca paska. Tym padom to budes mat na uzsie okno, cize pre teba nevhodne. Alebo si zvolila nevhodnu riasiaciu pasku
Podľa mňa je málo záclony. Ja mám stenu 4m a záclony 10. Strašne pomaly mi načítava fotky ale mám to tak ako na prvom obrázku.
Ak to chces mat ako na prvom obrazku, musela by si stiahnut zaves este o tretinu az polovicu. A dat hustejsie haciky. Mas ich daleko od seba. Z obrazku u teba doma mi to pride, ze mas take 15-20 cm medzery, kedze to rozne krivolako odstava. Maximum by som dala 10cm a menej.
@timea88 inak dobry tip na dlzku zaclony je v obchode premerat polmetra stahovacej stuhy, potom ju stiahnut a odmerat vyslednu dlzku.
A podla toho prepocitat, kolko treba zaclony/zavesu.
Lebo ked nemozes stiahnut stuhu tak, ako ma byt (bolo by to kratsie a nezakrylo okno, takze to radsej nariasis jemnejsie), nebude to riadne drzat tvar.
@moonlight1210 ďakujem za radu 😘
Všetkým ďakujem za odpoveď 😊
inak uprimne tiez som na to pozerala, ze ved mne sa to aj takto paci 🙂