Zatuchnutý koberec

alex5896
5. nov 2022

Ahojte mam koberec klasicky tvrdy rozmerovo 60x80 oprala som ho v sprchaci rucne kefou a zmyla sprchou s avivazou a vyschol na slnku ale ako som ho dala dnu smrdi zatuchlinou a avivazou je to hnusnee vyhodit ho ci ho dako zachranim? Asi som ho nemala cely namocit aby sa napil joj

pribinak
5. nov 2022

@alex5896 zaniesť do čistiarne

macikovaiveta
5. nov 2022

@alex5896 vyhodiť, moja skúsenosť.Oprala , vyrajbala, vyhodila 🤷‍♀️

alex5896
autor
5. nov 2022

@pribinak myslis ze ho daju dokopy neviem kolko moze stat cistiaren cibsi radsej nekupit novy lacny len taky "behun"

alex5896
autor
5. nov 2022

@macikovaiveta toto som nechcela pocut/citat 🙄

pribinak
5. nov 2022

@alex5896 vyparu a riadne vysušia, take domáce sušenie je na nič

nika_val
5. nov 2022

@alex5896 ja som tiež tak spravila a pomohla čistiareň .. cena je podla rozmeru a aj mesta
Ja som za 160x200 platila 20eur v TT

roja01
5. nov 2022

Skus silno posypat sodou bicarbonou a kyselinou citronovou. Ja to bezne na koberec sypem a po 2-3 dnoch vysavam. Je pravda, ze to pouzivam na suchy, nezatuchnuty ale starsi koberec.

nika_val
6. nov 2022

@roja01 ak je koberec čo i len trošku vlhky tak soda nepomôže .. ja som tak tiež používala ked bol suchy a fungovalo to..ale naposledy som dala bol zatuchnuty, mierne vlhky a soda neurobila nič lebo ona nasala tu vlhkost

roja01
6. nov 2022

@nika_val ja som myslela, ze je koberec po uplnom vyschnuti a napriek tomu je z neho citit zatuchlina. Ale mas pravdu, asi nebol dobre a rychlo vysuseny.
Mozeme si len povzdychnut, tam kde sa tolko pozornosti nevenuje cisteniu a praniu, tam sa taky problem asi nevyskytne.