Včera sa nám stala nehoda, praskla odtokova voda na sprchovom kúte a vytopilo mi plávajúcu podlahu. Vypučala 🫣 mám náhradné diely v pivnici je to systém click myslíte že to zvládnem vymeniť svojpomocne ? Bez skúseností ?
najdi video a vyskusaj.. len neviem co mas pod tym, asi by som to nechala riadne vysusit najskor. Ak ti to nepojde, tak si na to zavolas niekoho :D
nepises rozsah, miesto v priestore. vymenit sa da ale v srrede je to narocne. nas tiez vytopilo a susili sme polroka dom a az potom riesili podlahy nakolko sa pod nimi tvoria plesne ktore robia zle dychacim cestam drzim palceky
@kacena4 no je to byt a je to áno, v strede pred kúpeľňou. Voda sa samozrejme hneď utierala ale na plávačke to vidno. Mozno keď ešte trošku preschne tak sadne trochu
@kacena4 rozsah nie je veľký jedná sa možno o 4 plavacky
Na klik ti treba jedneho človeka, lebo treba zasunuť naraz celú radu. Ak je to len jedna dlaždica, zvládneš sama, ale ak nie, že treba založiť naraz povedzme 4 dlaždice, tak také veľké ruky nemáš.
Nie je to ziadna veda,ak si len trochu technicky zdatna,das to bez problemov.
Drzim palce😉
A mas potrebne nastroje? Cim budes prirezavat? Vies odstranit listy a potom znova zalozit? My napr. mame vsetko potrebne, ale ja by som to nerobila.