Zástena za kuchynskú linku

inom75
16. sep 2023

Dievcata, poradte, aky typ zasteny dat za linku. Mala som obkladacky, ale uz nechcem, lebo sa to zle cisti. Ak by ste pridali fotecku a cca cenu, kolko vas to stalo….🤔😘Dakujem!

nelca84
16. sep 2023

@inom75 ja mam v rovnakom dizajne ako prac. dosku (mramor). Paci sa mi to take jednoliate. Cistim to rovnako, streknem sanytol a zotriem papierovymi utierkami. Cenu ai uz nepamatam.

nwnw
16. sep 2023

@inom75 mam sklo a iba zotrem. Uz snad lepsie sa udrzuje len ten material z coho je kuchynska doska.

m_
16. sep 2023

Mala som zastenu zo všetkých možných materiálov... a teraz mám sklo. Zotriem mokrou handrou a pretriem handričkou na sklo. Nič viac netreba. Za sporákom mám sklo ktoré je tepluvzdorne a na zvyšku linky normálne sklo. Nepamatam si koľko to vyšlo.

cyberk
16. sep 2023

My mame tiez sklo 🙂 dizajnovo ako mramor (mame mramorovu dosku), samotny mramor som nechcela, necisti sa tak lahko ako sklo

zuzuliennka1
16. sep 2023

sklo

tenerifka
16. sep 2023

mam sklo a za ñou vinyl s dizajnom tiare kvetu a kameñov.....uz 5 rokov. Ked sa mi to raz bude zunovat, vymenim dizajn za nieco ine, ale sklo zostane

inom75
autor
16. sep 2023

@nelca84
@nwnw
@m_
@cyberk
@zuzuliennka1
@tenerifka dakujem, dievcata.😘

luccija
16. sep 2023

@inom75 teraz lacobel a predtým v byte kachličky, v druhom byte sivú dosku ako bola pracovná doska.Sklo sa mi najviac páči aj prakticke

viestta
16. sep 2023

Dnes by som dala velkoformatovu rektifikovanu dlazbu s minimalnymi sparami

petronellla87
16. sep 2023

@inom75 mame velkoformatovu dlazbu rovnaku z akej je podlaha...ja som spokojna, ked je spinava iba streknem pripravok a utriem pap utierkou...co je zvlastne lebo z podlahy mam pocit ze tam kazdu spinu vidiet🤣🤣🤣 ale to je asi tym ako svieti do kuchyne slnko🤪

malaopicka
16. sep 2023

My tiež ako pracovná doska, tak aj zástena - doska Fundermax. Drahšia alternatíva, ale absolútne odolná a perfektne sa udržiava.

merienm
7. jan 2024

@tenerifka ahoj, môžem poprosiť fotku, tiež si chcem dat zastenu skla s motivom kvetov

olivuskao
10. feb 2024

@luccija zdravim. Aké máte skúsenosti s lacobelom za varnou doskou?