Dievcata, poradte, aky typ zasteny dat za linku. Mala som obkladacky, ale uz nechcem, lebo sa to zle cisti. Ak by ste pridali fotecku a cca cenu, kolko vas to stalo….🤔😘Dakujem!
Mala som zastenu zo všetkých možných materiálov... a teraz mám sklo. Zotriem mokrou handrou a pretriem handričkou na sklo. Nič viac netreba. Za sporákom mám sklo ktoré je tepluvzdorne a na zvyšku linky normálne sklo. Nepamatam si koľko to vyšlo.
My mame tiez sklo 🙂 dizajnovo ako mramor (mame mramorovu dosku), samotny mramor som nechcela, necisti sa tak lahko ako sklo
sklo
mam sklo a za ñou vinyl s dizajnom tiare kvetu a kameñov.....uz 5 rokov. Ked sa mi to raz bude zunovat, vymenim dizajn za nieco ine, ale sklo zostane
Dnes by som dala velkoformatovu rektifikovanu dlazbu s minimalnymi sparami
@inom75 mame velkoformatovu dlazbu rovnaku z akej je podlaha...ja som spokojna, ked je spinava iba streknem pripravok a utriem pap utierkou...co je zvlastne lebo z podlahy mam pocit ze tam kazdu spinu vidiet🤣🤣🤣 ale to je asi tym ako svieti do kuchyne slnko🤪
My tiež ako pracovná doska, tak aj zástena - doska Fundermax. Drahšia alternatíva, ale absolútne odolná a perfektne sa udržiava.
@inom75 ja mam v rovnakom dizajne ako prac. dosku (mramor). Paci sa mi to take jednoliate. Cistim to rovnako, streknem sanytol a zotriem papierovymi utierkami. Cenu ai uz nepamatam.