Ahojte... nestihli/zabudli sme odložiť dnu trampolínu z dvora a mierne na ňu nasnežilo...stalo sa nám to prvý krát po troch rokoch,čo ju máme a ja sa bojím,že bude už nefunkčná...máte s tým niekto skúsenosť? Môže sa stať,že to "prežije" bez ujmy? Je lepšie teraz s odkladaním počkať,kým mráz povolí a roztopí sa to na tom povrchu?
Ďakujem...
@pampusiaci my mame uz 4roky celorocne vonku nic jej nie je
my máme 7 rokov trampolínu vonku na úrovni zeme a je úplne v poriadku
@zuzanaam máte takú tú zapustenú do zeme? Videla som videá kde po chvíľke skákania z toho začali vyliezať hady pavúky a iné hávede...to sa u nás nedeje všakže prosím? Lebo tiež by som takú chcela ale po tom čo som videla mám ptsd 😂
Ved je to voda- zamrznuta. Niekto ma von stale. Ak sa trosku oteply schovate. Ja mam vonku velky slnecnik🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣. Tiez cakam kedy sa oteplí
Ja som trampolínu rozobral a schoval. Výrobca však uvádza že može byť vonku celoročne. Takže by nemal byť problém.
Tak záleží od lokality. U nás keď raz ostala vonku a napadol na ňu sneh, bola prehnuta . Ale teda u nás je snehu veľa. Určite je lepšie schovať. U nás sme začali tak, že muž nabil haky z boku altánku a nám pod strechu zavesime celý ten kruh.
@pampusiaci 4sezony som odkladala tento rok sa mi nechcelo ostala von snáď prežije...
@pampusiaci a čo je trampolína z akých materiálov aby ju zneškodnil jeden nános snehu? Veď to je kov, guma, pena a čo ja viem čo. Nám na ňu sneží každu zimu a nič jej nie je. Samozrejme, asi by ,,žila,, dlhšie keby je na zimu v garáži ale počítam s tým... Môžeš byť kľudná, určite sa jej nič nestalo.
@pampusiaci ďakujem všetkým,upokojili ste ma,ja si to pamätám z návodu, aspoň sa mi zdá,že to tam bolo,že nesmie na to snežiť... a myslela som,že sa to môže poškodiť tak, že tá zamrznutá voda- ľad,sneh na tej skákacie ploche môže vytvoriť trhliny, alebo ju zdeformovať,že už nebude taká napnutá keďže sa to rozpína,ako tá voda mrzne...tak vďaka,ale keď sa oteplí,pre istotu odkladáme 🙂
@pampusiaci tak kednasnezi odhrn z nej sneh a mas po probleme. Snad nenasnezi 100cmsnehu cez noc
@beatrixx1525 áno takú, hady a pavúky odtiaľ nevyliezajú, ale v noci po nej lozia slimáky. A po rokoch spod nej začína prerastať vegetácia, takže na rok ju budeme rekonštruovať a čistiť tú jamu.
@pampusiaci este som tu nevidela krajsi a milenejsi nadpis🤗 az to pohladi...
A nasa trampolina zije uz druhy rok vonku..nic jej nieje...a kazdom druhom dome tiez...
@141117mmn ďakujem 😄
@pampusiaci u susedov maju trampolinu na zahrade uz 3 roky, vobec ju neodkladaju na zimu a nezda sa, ze by jej nieco bolo