Zapínate už kúrenie?

1. okt 2024

Ahojte. Kúrite už vo svojich bytoch / domoch ? Ja som dnes už zapla topenie a muž hovorí, že je to priskoro. No ja som stále taká zamrznutá, proste aj v lete mám nonstop studené nohy 😁 tak ma zaujíma ako to máte vy

anjelicek26
1. okt 2024

Tak skoro neskoro, tretiu noc u nas 7-9 stupnov a normalne kurim hore v podkrovi som si zapla radiator a aj dole na prizemi podlahovka bezi, lebo maly sa zacina plazit...inde su este radiatori vypnute...

tinka_1807
1. okt 2024

Pred týždňom sme zapli na 3 hodinky, ale posledné dva dni nám krásne vykútilo dom slnko. Záleží, akú teplotu máte doma 🙂 ... U nás celkom pekne drží dom a to sme na Liptove. Ale myslím, že budúci týždeň už určite kúriť budeme

ivik4
1. okt 2024

Iba synovi v izbe na noc teraz . U nas bola rano nula.
Ale my aj v zime kurime len jemu , my by sme nezaspali v teple

vanilkovazmrzka
1. okt 2024

Treba sa viac hybat ked si aj v lete studena 🙂

unicornlady
1. okt 2024

Už kúrime. Okrem kuchyne, v kuchyni, keďže sa varí, tam sa vykúri.

patka06
1. okt 2024

Sme v byte na juhu SK, ráno 7 Stupňov cez deň 17 slnečno, v byte pri otvorenej vetračke 24 - kúriť u nás určite netreba

fido69
1. okt 2024

@autorka napísala "Ja som dnes už zapla topenie"

A čo doma topíte? Zamrzli ste? 🤔

nikha2809
1. okt 2024

Kurime, dnes ráno a včera u nás 0 musela som aj auto škrabat rano

abbey1
1. okt 2024

Muž dnes zapol.

stankadu
1. okt 2024

Jasne, kotol sme zapli už minule, keď sa ochladilo. Máme termostat nastavený na 22°C a ked je vnútri chladnejšie, začne kúriť.

jaond19
1. okt 2024

Cez den nie, ked byva slnecno, vyhreje cez okno. Ale v noci prikurime.

biba_18
1. okt 2024

my ešte nie, momentálne mám v byte 23 stupňov…

gelifil
1. okt 2024

cey vikend sme kurili v krbe

rozculena
1. okt 2024

mám momentálne otvorené 3 okná,aby sa vyvetralo,radiátory sú iba temperované,cez deň úplne vypínam,v spálni radiátory vypnuté stále.

januska12323
1. okt 2024

Kúri sa podľa teploty a pocitu nie podľa dátumu.

pribinak
1. okt 2024

Nie, ale ja žijem v BA. Dnes tu bolo slnečno. Teraz mame v noci otvorenú vetracku

h2
1. okt 2024

Jasné, že kúrime, veď je kosa, jak sviňa. V pondelok ráno som mala námrazu na aute a to sme na juhozápade Slovenska. Neriadim sa kalendárom, ale teplomerom.

cukroska
1. okt 2024

My od včera spálňu; keďže u nás to je najstudenšia miestnosť. Keďže máme aj krajný rohový byt.
A u nás už 2 dni ráno 1stupeň.

robertoo1
1. okt 2024

Jasné že treba zakúriť radšej dať peniaze za plyn ako za lieky

ibrunova
2. okt 2024

My bývame v paneláku, už týždeň nám slabučko kúria ráno a večer. Veľmi príjemné. Už dva rána bola nula.

marca12
2. okt 2024

Kurime uz asi 2 tyzdne. My sa neriadime datumom v kalendari,ale teplotou. Muz nech nepinda. Vobec nie je priskoro

hygienka
2. okt 2024

Jasné, už také 2-3 týždne. Včera ráno bolo -5°C 🙈

mimikarol
2. okt 2024

Áno, už kurime. Zato v robote ešte nechcu kúriť a chodím odtiaľ primrznuta 😔

patta89
2. okt 2024

My v dome kurime uz dlhsie...Tepelne cerpadlo mame stale nastavene na 23°C (v lete funguje stropne chladenie) a to si reguluje teplotu...Ale mame fotovolticke panely, takze to si samo vyraba elektrinu pocas dna 😉

lusyyy36
2. okt 2024

Vôbec. Minulý rok som tuším v decembri zapla kurenie a v januari vypla. Cely den sme není doma a v noci mi vadi keď je doma teplo

samik88
2. okt 2024

Priskoro? Ved tento celý týždeň je zima. My máme ráno 0 stupňov,zamrzli by sme keby nezakúrime.

3petka
2. okt 2024

No u nás bolo po dve noci 0 stupňov. Ale zatiaľ sme nekúrili. Cez deň nám celkom pekne prekuri slnko. Cez deň stupne teplota na 24 a v noci klesne možno tak o 2 stupne. (Dom)

ariannazara
2. okt 2024

Už 2 týždeň mame zapnutý plyn.

maryetta
2. okt 2024

Uz skoro 2tyzdne. Ked bolo v obyvacke 20 stupnov tak to je uz chladno. Aspon nam.
Ale samozrejme zalezi kde. Tu casto citam ze niekto nekuri vobec 🙈 dobre im.

adonish
2. okt 2024

V detských izbách a v obyvacko-kuchyno-jedalni som zapla podlahovku na 20 stupnov, 1x sme zakurili v krbe. Ale uz budeme asi kazdy den kurit krbom, mne je tiez chladno 😂😂