Ahojte. Kúrite už vo svojich bytoch / domoch ? Ja som dnes už zapla topenie a muž hovorí, že je to priskoro. No ja som stále taká zamrznutá, proste aj v lete mám nonstop studené nohy 😁 tak ma zaujíma ako to máte vy
Pred týždňom sme zapli na 3 hodinky, ale posledné dva dni nám krásne vykútilo dom slnko. Záleží, akú teplotu máte doma 🙂 ... U nás celkom pekne drží dom a to sme na Liptove. Ale myslím, že budúci týždeň už určite kúriť budeme
Iba synovi v izbe na noc teraz . U nas bola rano nula.
Ale my aj v zime kurime len jemu , my by sme nezaspali v teple
Treba sa viac hybat ked si aj v lete studena 🙂
Už kúrime. Okrem kuchyne, v kuchyni, keďže sa varí, tam sa vykúri.
Sme v byte na juhu SK, ráno 7 Stupňov cez deň 17 slnečno, v byte pri otvorenej vetračke 24 - kúriť u nás určite netreba
Kurime, dnes ráno a včera u nás 0 musela som aj auto škrabat rano
Muž dnes zapol.
Jasne, kotol sme zapli už minule, keď sa ochladilo. Máme termostat nastavený na 22°C a ked je vnútri chladnejšie, začne kúriť.
Cez den nie, ked byva slnecno, vyhreje cez okno. Ale v noci prikurime.
my ešte nie, momentálne mám v byte 23 stupňov…
cey vikend sme kurili v krbe
mám momentálne otvorené 3 okná,aby sa vyvetralo,radiátory sú iba temperované,cez deň úplne vypínam,v spálni radiátory vypnuté stále.
Kúri sa podľa teploty a pocitu nie podľa dátumu.
Nie, ale ja žijem v BA. Dnes tu bolo slnečno. Teraz mame v noci otvorenú vetracku
Jasné, že kúrime, veď je kosa, jak sviňa. V pondelok ráno som mala námrazu na aute a to sme na juhozápade Slovenska. Neriadim sa kalendárom, ale teplomerom.
My od včera spálňu; keďže u nás to je najstudenšia miestnosť. Keďže máme aj krajný rohový byt.
A u nás už 2 dni ráno 1stupeň.
Jasné že treba zakúriť radšej dať peniaze za plyn ako za lieky
My bývame v paneláku, už týždeň nám slabučko kúria ráno a večer. Veľmi príjemné. Už dva rána bola nula.
Kurime uz asi 2 tyzdne. My sa neriadime datumom v kalendari,ale teplotou. Muz nech nepinda. Vobec nie je priskoro
Jasné, už také 2-3 týždne. Včera ráno bolo -5°C 🙈
Áno, už kurime. Zato v robote ešte nechcu kúriť a chodím odtiaľ primrznuta 😔
My v dome kurime uz dlhsie...Tepelne cerpadlo mame stale nastavene na 23°C (v lete funguje stropne chladenie) a to si reguluje teplotu...Ale mame fotovolticke panely, takze to si samo vyraba elektrinu pocas dna 😉
Vôbec. Minulý rok som tuším v decembri zapla kurenie a v januari vypla. Cely den sme není doma a v noci mi vadi keď je doma teplo
Priskoro? Ved tento celý týždeň je zima. My máme ráno 0 stupňov,zamrzli by sme keby nezakúrime.
No u nás bolo po dve noci 0 stupňov. Ale zatiaľ sme nekúrili. Cez deň nám celkom pekne prekuri slnko. Cez deň stupne teplota na 24 a v noci klesne možno tak o 2 stupne. (Dom)
Už 2 týždeň mame zapnutý plyn.
Uz skoro 2tyzdne. Ked bolo v obyvacke 20 stupnov tak to je uz chladno. Aspon nam.
Ale samozrejme zalezi kde. Tu casto citam ze niekto nekuri vobec 🙈 dobre im.
V detských izbách a v obyvacko-kuchyno-jedalni som zapla podlahovku na 20 stupnov, 1x sme zakurili v krbe. Ale uz budeme asi kazdy den kurit krbom, mne je tiez chladno 😂😂
Tak skoro neskoro, tretiu noc u nas 7-9 stupnov a normalne kurim hore v podkrovi som si zapla radiator a aj dole na prizemi podlahovka bezi, lebo maly sa zacina plazit...inde su este radiatori vypnute...