Ahojte už som zúfalá, mame otvorený priestor v dome obývačku spojenú s kuchyňou . Takze je to citit všade zápach z chladničky . Cez vikend sme chladničku odmrazili a vyčistili vsetko aj odtok z chladničky aj nádobku kde to odtekalo . Asi deň , dva som už nic necitila ale už zas začínam ten zápach citit . Neviete poradit čím to ešte môže byt ? Čo ešte prečistiť ? Rsp mate skúsenosť s pohlcovacami pachu do chladničky ? Pomaha to ? Neškodí to na potraviny ? Ďakujem
Niečo musí byť upchaté, ak tam nemáš staré potraviny tak nemá čo smrdieť
V živote mi chladnička nesmrdela, treba sa spýtať asi opravárov.
Presne ako píše @marcellka32 niečo tam bude upchaté. Mám dosť cez 40 a teda nikdy mi chladnička nesmrdela.
Aromaticke potraviny mas uzatvorene v nadobkach? Prilis koncentrovane pachy v uzavretej chladnicke mozu sposobovat smrad.
Ja som kupovala na chalupu chladnicku od ruky a teda ze nevonala, ked sme si ju doviezli, ale vydrhla som ju octom a nasledne vystriekala dettolom, nechala chvilu posobit a tak vytrela do sucha a nesmrdi.
Skus dat misku s mliekom. A tesnenia si dobre vycistila?
Sódu bikarbónu do misky, ale nikdy nám nesmrdela tak, že je to cítiť v obývačke.
Do misky ale 10 PDP. Mne to pomáha. Aj rok to mam a potom menim
Áno vsetko som umyla, desinfikovala , odtok som prešla či nie je upchatý preliala cez neho teplu vodu s octom aj do chladničky som mala ocot . Vyprázdnili a umyli sme nadobku kde Ta voda odtekala . Mne pride že ten zápach ide ani nie tak z vnútra chladničky ako takej ale z neviem ako to čo najprísnejšie opísať . Nemôže tam byt ešte nieco kde sa môže zdržiavať nejaký bordel okrem toho odtoku ? Ale zas naozaj keď sme to vyžmýkali a prečistili tak som ten zápach necitila . Čím to môže byt že keď sme to zas zapojili a spustili tak do dvoch dni to zas citit .
Skus pozriet navod,ak nemas tak na nete stiahni a pozri,co vsetko obsahuje. Neviem,aky mas typ chladnicky,tazko radit. Este som sa nestrela so zapachom z chladnicky.
Nam raz pomohla miska s nasypanou kavou.
Ja mám dobrú skúsenosť s octom. Nalejem do menšieho pohárika a dám do dvierok chladničky. Pohltí zápach, potom vylejem. Určite by som nedávala žiadne umelé pohlcovače či vône