Zápach z chladničky - skúsenosti s pohlcovačmi zápachov

24. apr 2023

Ahojte už som zúfalá, mame otvorený priestor v dome obývačku spojenú s kuchyňou . Takze je to citit všade zápach z chladničky . Cez vikend sme chladničku odmrazili a vyčistili vsetko aj odtok z chladničky aj nádobku kde to odtekalo . Asi deň , dva som už nic necitila ale už zas začínam ten zápach citit . Neviete poradit čím to ešte môže byt ? Čo ešte prečistiť ? Rsp mate skúsenosť s pohlcovacami pachu do chladničky ? Pomaha to ? Neškodí to na potraviny ? Ďakujem

a_alexandra_a
24. apr 2023

Ja mám dobrú skúsenosť s octom. Nalejem do menšieho pohárika a dám do dvierok chladničky. Pohltí zápach, potom vylejem. Určite by som nedávala žiadne umelé pohlcovače či vône

marcellka32
24. apr 2023

Niečo musí byť upchaté, ak tam nemáš staré potraviny tak nemá čo smrdieť

lukbe
24. apr 2023

V živote mi chladnička nesmrdela, treba sa spýtať asi opravárov.

melanta
24. apr 2023

Presne ako píše @marcellka32 niečo tam bude upchaté. Mám dosť cez 40 a teda nikdy mi chladnička nesmrdela.

vikusjk
24. apr 2023

Aromaticke potraviny mas uzatvorene v nadobkach? Prilis koncentrovane pachy v uzavretej chladnicke mozu sposobovat smrad.
Ja som kupovala na chalupu chladnicku od ruky a teda ze nevonala, ked sme si ju doviezli, ale vydrhla som ju octom a nasledne vystriekala dettolom, nechala chvilu posobit a tak vytrela do sucha a nesmrdi.

cookie29
24. apr 2023

Skus dat misku s mliekom. A tesnenia si dobre vycistila?

luccija
24. apr 2023

Sódu bikarbónu do misky, ale nikdy nám nesmrdela tak, že je to cítiť v obývačke.

erickatt
24. apr 2023

Do misky ale 10 PDP. Mne to pomáha. Aj rok to mam a potom menim

autor
24. apr 2023

Áno vsetko som umyla, desinfikovala , odtok som prešla či nie je upchatý preliala cez neho teplu vodu s octom aj do chladničky som mala ocot . Vyprázdnili a umyli sme nadobku kde Ta voda odtekala . Mne pride že ten zápach ide ani nie tak z vnútra chladničky ako takej ale z neviem ako to čo najprísnejšie opísať . Nemôže tam byt ešte nieco kde sa môže zdržiavať nejaký bordel okrem toho odtoku ? Ale zas naozaj keď sme to vyžmýkali a prečistili tak som ten zápach necitila . Čím to môže byt že keď sme to zas zapojili a spustili tak do dvoch dni to zas citit .

marca12
24. apr 2023

Skus pozriet navod,ak nemas tak na nete stiahni a pozri,co vsetko obsahuje. Neviem,aky mas typ chladnicky,tazko radit. Este som sa nestrela so zapachom z chladnicky.

monea
24. apr 2023

Skúste toto

Používam to roky a som veľmi spokojná..

lulu0123
24. apr 2023

Nam raz pomohla miska s nasypanou kavou.