Zakrytie terasy

cicinkova
26. nov 2022

Dobrý deň prosím vás nájde sa tu niekto kto má skúsenosti alebo si dal namontovať plachty priehľadné na terasu. Poznáte dobrú firmu,ktorá to robí.Ďakujem za odpovede, skúsenosti. Okolie Senica, Skalica.

simonah73
26. nov 2022

my mame odtialto http://krycieplachty.sk/kontakt/ to nemas daleko
mali sme najprv taky atypicky zelezny pristresok s lexanom kde povedali, ze sa to neda. potom sme predlzovali terasu a pristresok sme vymenili za drevo a lexan, tak potom uz nebol problem. prisli, premerali si to a potom prisli namontovat. z jedneho boku mame z vacsej casti lexan (bol tam aj predtym, len sme tiez kupili novy) z druhej strany sme dali tiez pevnu foliu a v dvoch castiach nad vchodom su pevne casti. zbytok na jar ked sa otepli vytahujeme a zostava uz vytiahnute az do jesene. obcas dame dolu len ked je nejaka velka burka a slaha voda na terasu. prikladam foto. na terasu nam doporucili az do vysky zabradlia nepriehladnu cast, lebo tym ze su na zabradli tie gulicky, ze by postupne narazmi vetra mohli sposobit prederavenie. takto sa tam teraz len farba trochu pootieral. lebo priehladna cast je jemnejsie ako ta farebna, ta je pevnejsia. mame ich od roku 2018 a stale vyzeraju velmi dobre. cena bola 830e vtedy.

simonah73
26. nov 2022

foto z montaze a ako to vyzera ked je to vytiahnute cast hore. fotku s vytiahnutou tou hlavnou velkou a tazkou plachtou som nenasla. ale dokazem ju aj ja s 15r dcerou vytiahnut hore a pripevnit pod stropom.

cicinkova
autor
26. nov 2022

@simonah73 ďakujem vyzerá to dobre. Ešte by ma zaujímalo keď to vyrulujete hore a dávate dole len občas ide vám to ľahko zapnúť na tie úchyty čo máte na stĺpoch lebo som počula že ta priehľadná časť sa sťahuje keď sa zmení teplota. Cena by bola fajn. My nemáme až takú veľkú terasu. Chceli sme sklo také tie posuvné ale to je veľmi veľa.

cicinkova
autor
26. nov 2022

@simonah73 ďakujem za kontakt.

simonah73
26. nov 2022

@cicinkova tak ono ako sme to niekedy mozno na konci septembra zatvorili, odvtedy to je zatvorene. zatvaralo sa to pomerne dobre. boli v tom nalietane nejake muchy co tam nakoniec skapali a trochu take biele to bolo asi zatecene od vody a zaschnute, to sme ocistili. a ako to niekdy zaciatkom maja, koncom aprila dame hore, zalezi od pocasia tak zase je to hore, tak nejake stahovanie som nepocitila. a teda jedna cast je aj so zipsom tak sa v pohode aj cez zimu dostaneme do zahrady.

cicinkova
autor
26. nov 2022

@simonah73 dobre ďakujem za info.