Dá sa v záhradnom bazeniku 2.2m x 4.5m x 1m reálne plávať? Či to bude aj tak len také clapkanie? Nemôžem chodiť do plaveckeho bazéna a neviem, dokedy to tak bude. A ešte privítam vaše skúsenosti so zahradnymi virivkami, čo sa vám osvedčilo. Chcem to dimenzované len pre 1 osobu (žiadne skupinové kúpanie). Zatiaľ mám taký lacný malý kruhový bazenik (priemer 2m) pre radosť. Ďakujem za prispevky.
@aurelia2000 asi nie, my mame 2,5 x 9 a je to tak-tak
@maribell Veď ja už nikdy ozajstne plávať nebudem😥 Ako to vyhrievate?
@aurelia2000 v roku 2021 sme mali iba plachtu, ale bolo horúce leto, tak sa voda parádne vyhriala na 30 stupňov 😁. Minulé leto bolo také všelijaké, tak sme mali studenú vodu 🥶. Teraz urobil moj otec svojpomocne nejaký solárny ohrievač, tak som zvedavá čo to spraví 😁. Ale ozaj keď je dobré leto, tak stačí plachta 😁.
my máme kruhový, zapustený v zemi, priemer 5m a výška vody 1m, muž spraví asi 2-3 zábery a je na druhej strane, ale to vôbec nevadí, rochníme sa aj tak všetci, dcéra tá sa vyblázni, ja plávať neviem ale aj tak si to užijeme
máme solárne vyhrievanie a aktuálne má voda 33 stupňov, tým že máme kopulové prekrytie, tak sa dá kúpať aj v zlom počasí a hlavne od mája až niekedy do konca októbra
@maribell To už ho máte tretí rok? Máte ho na betónovej platní? Lebo ja mám pod tým mojim krpacom len nejakú speci podložku.
@aurelia2000 áno, máme ho už tretí rok 😊. A máme ho na takejto betonovej dlažbe. To len pre predstavu 👇
Nedá. Na plávanie by musel byť trochu väčší a hlavne s protiprúdom.