Ahojte,
idem si po radu. Tie, co mate zabudovanu pracku v kuchyni, aky velky otvor treba v linke vynechat minimalne? Nam to vychadza sirka asi 60,5 cm. Co som pozerala pracky, tak su vacsinou siroke 59,5cm a teda vychadza 0,5cm na kazdu stranu...lenze mam obavu, ci to neni velmi malo?
Akoze nove pracky uz az tak nerezonuju, ale aj tak sa bojim, ze sa bude buchat do skriniek.
Pripadne ma potesi info, na co si dat pozor. Radu, ze pracku do kuchyne nie, bohuzial nepiste. Nie je ina moznost. Kupelna je prilis mala.....
Aj my sme tak na byte mali. Mali sme ju ale za dvierkami z dreva. A medzitým bol priestor, dvierka do práčky boli otvorené a mali sme na drevených dvierkach takú mriežku. Inak, manžel to po obvode dal takú penovu látku a bolo ju počuť menej ako z kúpeľne. Nebolo to vôbec nejaké zle riešenie. Aj umývačku predsa počuť z kuchyne
Dakujem za komenty, len mna najma zaujima, ta sirka, ci to moze byt ok... tych 60,5cm na pracku
S tou šírkou momentálne neporadím, pretože už som z bytu, kde bola zabudovaná, dlhodobo preč. ALE, dávala by som si pozor, kde ju umiestnim, pretože je fajn, ak má práčka otvorené dvierka sústavne (hlavne, ak perieš častejšie) a aby ti tieto otvorené dvierka nezavadzali. lebo predtým, keď som tam bývala, mi to mimoriadne liezlo na nervy. predstav si práčku zarovno s linkou a otvorené dvierka, hoci úplne, ale i tak zaberali do priestoru cca 15 cm... vždy som kolenami o ne zavadila. aj teraz mám práčku v kuchyni, ale nie v rámci linky, ale za rohom, akoby za linkou v takom výklenku. je jej tam fajn a mne nezavadzia. čiže poriadne premyslieť, kde ju dať, ak by som ju dávala do linky, tak už jedine do rohu, kde mi jej otvorené dvierka nebudú zavadzať.