Zábrany na manželskú posteľ

christin1280
21. dec 2021

Ahojte mamicky mate zabrany na manzelsku postel ? Casto malinvku davam na postel ale bojim sa lebo tak rychlo uz lezie vsade chcela by som kupit tie zabrany okolo celej postele ak mate nejaku stranku pripradne aky druh kupit mam postel 180x200 🙂

larazivago
21. dec 2021

@christin1280 to som ešte veru nevidela, zábrany na manželskú posteľ.... Potom príde co? Prilba na hlavu? Véd treba dat pozor, a úprimne, stane sa v sekunde aj v našej prítomnosti...

larazivago
21. dec 2021

@christin1280 ja som mala 40 ročnú drevenú ohradku, drevenú, prenosnú, dieťa v nej v ktorejkoľvek izbe, v bezpečí na zemi. A keď podrastla, chodila s ohradku po celom byte.

kittykat22
21. dec 2021

@christin1280 ahoj, ja som mala a bolo to super. Potom som to dala synovi na klasicku postel. Je to take Véčko z dreva. jednu cast supnes pod matrac, druha je hore a brani spadnutiu dietatka. Robia sa v dlzke 100cm myslim, ale to staci. Je to do polovice postele. Velmi odporucam. Nam sa to velmi osvedcilo 👍 Nieco take ako na obrazku

alexandra2468
21. dec 2021

My mame takuto.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
larazivago
21. dec 2021

@kittykat22 ty si už len poradila... Už vidím zakladateľku témy, ako si ide kúpiť 6 zábran na posteľ. Keďže mala podmienku okolo celej manželskej postele. 🤦‍♀️

evica17
21. dec 2021

@christin1280 ahoj, su take na manzelsku postel. Po 3 stranach. Len jedma strama syoji cca 55eur. My sme si kupilo 2 zabrany, kedze maly spava na posteli aj cez den a velmi s amrvi

anjelaa
21. dec 2021

Nám to manžel vyrobil z detskej postieľky a nič lepšie nemohol urobiť, správame na posteli všetci a bezpečne ☺️👍

emily_88
21. dec 2021

my mame zopu a kupila by som ju zase. robia to aj tak že daju postel do rohu a maju v bezpeci 1-2 strany.

evaachesa
21. dec 2021

Máme takúto a iba pri nohách. Syn je medzi nami, takže stačí to. Keď spí na posteli cez deň, tak dám z oboch strán vankúše a zapnem kameru. Syn má 2 roky a musím poklopať, no z postele nám nikdy nespadol a aj keď sa zobudí tak si len pekne sadne a zliezť vie v pohode ...to som ho naučila ako prvé.
https://www.babyplace.sk/zabrana-k-posteli-hauc...

evaachesa
21. dec 2021

@larazivago to si ako vyrátala prosím? 6 zábran okolo celej postele? 😁 A smiem ešte vedieť čo ťa tak rozčúlilo na tom, že mamička hľadá spôsob ako zabezpečiť dieťa v posteli? Len preto že vy ste neustriehli svoje dieťa, neznamená, že to tak bude u každého 😏.

barbie1981
21. dec 2021

https://www.postele-postielky.sk/produkty/detsk... kamarátka ju mala z Aliexpress podobnu, skús pozrieť aj tam

slnecnica82
21. dec 2021

@christin1280 áno mám, keďže mala cestuje...Najlepšia vec, keďže spí pri mne...

jazula
22. dec 2021

@slnecnica82 toto vyzerá super…a nie je to veľmi labilné?

evica17
22. dec 2021

@slnecnica82 tuto sme aj my chceli 🙂 len muz inu vybraln nakoniec