Z podlahy vyteká a smrdí voda

donutka99
28. jan 2023

Ahojte, asi mesiac ide nám z podlahy voda, ta voda divne páchne no smrdí podlaha sa nám s toho rozmočila.. Musíme kúpiť novu... Len otec povedal ze až na leto ide robiť novú no chcem sa vás spýtať ze čím to môže byť?.. Mam toho po až po krk lebo už mi ten zápach tak vadí ze hrôza vetram ale nemôžem moc vetrať mam male dieťa vyteká to v izbe kde spíme no je to také ze keď stupnem tak ešte viac vyteká... Ta voda je taka akoby spivana alebo neviem týždeň sme mali pokoj a dnes zas to vyteká 😩

beatrixx1525
28. jan 2023

Vy chcete do leta s týmto čakať? Kým sa vám rozmočí komplet všetko a plesne rozlezú až do pľúc? Tam najskôr bude prasknuté potrubie niekde, buď odpad alebo vodovod. Treba odkryť a pozrieť na to

syslik81
28. jan 2023

prasknuta trubka..zla izolacia .. moze to byt hocico .. smrdiet moze zhnite drevo ..plesen co sa pod nim robi .. treba vsetko vyhodit najst pricinu vysusit zaizolovat

sllavienka
28. jan 2023

Ojooj, fakt s tym necakajte do leta.

daniela1911
28. jan 2023

Pleseň si už vyriešila ?
Teraz zas vyteká voda z podlahy ?

andreatytler
29. jan 2023

@donutka99 Neviem si to velmi predstavit... A to ako tam zijete ked vam to cvachce pod nohami? Chodite po dome v gumakoch?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marianarem
29. jan 2023

@daniela1911 No moze byt, ze aj pricinou plesne bola voda z pasknutej trubky, z niecoho ta stena musela byt mokra.
Autorka, nezavidim tento problem, ale naozaj ho tteba riesit rychlo, je to havarijny stav. Odhliadnuc od toho, ze do leta to dlazka, ale mozno ani cast stavby, nevydrzi, tak deta nemoze byt do leta v takom prostredi a ani vy by ste nemali. Smrad a hlavne plesne.

olimuc
29. jan 2023

Vytrhať podlahu, zavolat vodara nech pozrie kade idú. Trubky a zistiť odkiaľ ta voda ide, pokiaľ ste na prízemí a nemáte pivnicu. Ak nemáte trúbky pod izbou tak je to pruser lebo to ide od zakladov a ak je to od spodnej vody … to bude na dlhšie. Nemáte blízko potok alebo rieku? Ešte ma napadlo či vám neprasklo podlahove kurenie. To by bola asi ta najľahšia oprava … odstaviť jeden obvod a môžete čakať do leta (ak teda take kurenie máte a všimli by ste si, že vám padá teplota doma)

daniela1911
29. jan 2023

@marianarem skôr som to myslela tak, že by sa mala zamyslieť, ako v takej izbe bude žiť s malým dieťaťom. Ak je to skutočný príbeh. Lebo kto normálny bude takto žiť a opravu naplánuje na leto ?

marianarem
29. jan 2023

@daniela1911 Tiez nechapem.

jaskolka
29. jan 2023

Určite nečakajte, veď toto je urgentne, môže to byť prasknuté potrubie, kanalizácia, keď tak presakuje špinavá voda.
Neviem si predstaviť, tak byť len deň dva, nie to do leta, márnosť sediva 🙈. Okamžite by som muža hnala, nech to rieši, že nebudem chodiť po dlážke ako v mociari.

veronikaszabova
29. jan 2023

@donutka99 no fuuuj. Len som si to predstavila a je mi na grc 🤢🤮
Z textu chapem, ze asi byvas u rodicov s dietatom. Nie vo svojom. Treba rodicov urgovat, je to strasne nebezpecne a nehygienicke. Pripadne im daj aj tuto diskusiu precitat.

daniela1911
29. jan 2023

@veronikaszabova nemyslim si, že niekto zmení názor na základe diskusie, toto je o zdravom rozume.

brembo
29. jan 2023

@donutka99 prasknuté odpadové potrubie?