Ahojte, rada by som spýtala ohľadom skúseností s WPC doskami. Nedávno sme sa rozhodli pre renováciu terasy. Je pre nas dôležité nájsť niečo, čo je odolné a nenáročné na údržbu.
Aké máte skúsenosti s WPC doskami? Má niekto skúsenosti s nákupom z www.wpcpartner.sk.? Pozerala som ich ponuku a vyzerá celkom fajn.
Ďakujem za všetky rady
@michaela_cal Ahoj. Ja mám WPC dosky použité ako schodnice na schody z terasy. Ja som spokojná. Buď mi ich umyje dážď alebo ja pretriem mopom. Kupovala som od spoločnosti z Bánoviec. Nepamätám si už názov. Mám ich 3 roky. Stále ako nové.
Ked ide o to, aby terasa nevyzadovala nejaku udrzbu, tak su WPC dobra volba. Uz len vybrat tie spravne, aby boli kvalitne, odolne a ozaj splnali vsetko, co sa o nich pise 🙂 Ak mozem poradit, tak my mame uz siesty rok teraz podlahu z WPC Timbermax a je skvela. Jednak sa na nej nesmyka, nenasiakne do nej nic, akoze mastnota a podobne, ked sa nieco rozleje, vyzeraju stale ako nove. Jedine co robime, tak ze pozametame a raz dvakrat za rok podlahu muz prebehne wapkou.
@snehulienka639 a máte ju pod strieškou? Či na ňu prší, či sa ohrieva od slnka. Mňa najviac zaujíma to, či sa to fakt prehrieva a v lete nie je tým pádom pochôdzna na boso...
ja ze mas preklep a je to diskusia o WC doske 🙂
Ja sa tu pripnem, tiež by som chcela skúsenosti tých, čo ich doma majú/mali. My sme doteraz mali klasické drevo, z červeného smreka. Terasa však bola neprekryta a pršalo na ňu, čiže dažď, horúčava, v zime mraz , málokedy sneh -a po 7.rokoch musíme meniť. Páčia sa aj mne "bezudrzbove" wpc dosky, no manžel tvrdí, že síce sa píše drevo, ale reálne je to plast. A tým pádom bude na chôdzu na boso v lete horúci. Na drevenú terasu sme mohli vyjsť aj bosí, v lete, a nepálila.