Whirlpool sušička

29. nov 2023

Prosim Vas,ake mate skusenosti s touto susickou?
Ak ju niekto doma vlastni.
Dakujem

luxus10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
29. nov 2023

@luxus10 tr. 8 vyssie?

luxus10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
30. nov 2023

@luxus10 mne to moc neponoze
Ja som hladala aj u inych znaciek,podla paranetrov a tieto moje ocakavania nesplnali...
Hladala som z :
-A+++
Vysledok susenia A
-kondenz odvadzany do odpadu
-s tepelnym cerpadlom
-do 9kg

Zial,nasla som len whirlpool ....

luxus10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luxus10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luxus10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luxus10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
30. nov 2023

@luxus10 1200otacok tu budem tiez casom menit ked sa pokazi.sme uz 5ti a citit ze to je pre nas malo (do 6 kg)

autor
30. nov 2023

@luxus10 no na heureke som pozerala,aeg mi naslo z kondenz do odpadu az jednu,aj to zalostne zle recenzie

luxus10
30. nov 2023

neverim, ze ma aeg ozaj zle recenzie...aeg je mercedes medzi susickami...

autor
30. nov 2023

@luxus10 pozri si tuto a presvedcis sa.
Po 2 rokoch niekomu odchadzala,nedoliehanie dvierok atd ...cakala by som ak tak menej vazne negativa na susicku,za taju cenu a chvalenu znacku

Za to ra whirlpool vela recenzii nema ale co som prekutrala,nenala ziadne negativa . ...
Preto hladam niekoho,kto ma realne skusenosti . .
Nie kupovat nieco,pre predsudky a ze je to dobra znacka a po 2 rokoch mi odide ...
Tie recenzie ma teda nepresvedcili....

luxus10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
30. nov 2023

@luxus10 a preco si stale kupovala whirlpool ked si taka nestastna z nich bola?
Kus od kusu je v kazdej znacke nieco ine .
Preto hladam skutocne skusebosti,nie len bla bla..mam kamaratku,ma aeg a ta by ju teda znova nekupila .. citala son aj na mk rozne recenzie a co komentar,to ina skusenost.

Neexistuje podla mna nic take ze aeg su vsetky susicky dobre a whirlpool vsetky zle a zase naopak

minenkak
30. nov 2023

Načo sa pýtaš keď si už rozhodnutá,kúp si čo chceš a nerozčuľuj sa .AEG je topka tak či tak píš si čo chceš

autor
30. nov 2023

@minenkak ja nie som rozhodnuta.neviem,preco pises arogantnyn stylom.ja hladam realne skusenosti s typom ,ktory som uviedla,nie vseobecne blaboly...to je rozdiel.
Akoby som pytala radu,ktore parky si mam kupit,aku znacku,a niekto mi odporuci ,nech si parky nekupujem,ale pomarance...

minenkak
30. nov 2023

AEG nie je všeobecný blabol ale špička v sušičkach,v predošlých príspevkoch máš vysvetlené prečo AEG a že ja arogantne a kúp si tu whirlpool ti ju prajem

autor
30. nov 2023

@minenkak hore vyssie som uviedla aeg,kde teda ma rdcenzie nepresvedcili....dost slabe na to,ako je to ospevovane...a po 2 rokoch ked sa rozpada.
Dakujem za prianie.ak najdem realne skusenosti,a dobre, tak si ju kupim 🙂

minenkak
30. nov 2023

Však píšem si rozhodnutá tak kúp,čo sa pýtaš

autor
30. nov 2023

@minenkak keby som bola rozhodnuta,tak sa nepytam...
Ono ke jednoduche blabla kup si aeg ,lebo je to spicka!
Ja nie som zatazena na znacky ,mne je jedno,nech to ale splna ocakavania...ak si taka presvedcena ,ze aeg splna ocakavania,ktory typ? Nech sa paci,odporuc mi...
- 9kg ( na hocijake pradlo,nie ze len pre urcity druh....)
- Kondenz do odpadu
- S tepelnym cerpadlom
- A +++
- vysledok susenia A
-alergo susenie
- cena 500-800
To len take najhlavnejsie...
Nech sa paci,cakam typy...

luxus10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luxus10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luxus10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luxus10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minenkak
1. dec 2023

@luxus10 presne toto aj môj muž mne furt vraví nepozeraj energetické triedy,to všetko je merané pri ideálnych podmienkach, ktoré v beznom živote nikdy nenastanú

autor
1. dec 2023

@luxus10 co je pre teba utocenie?cituj kde utocim
To,ze s tebou nesuhlasim a aeg ma zstial z citania nepresvedcila?to je zial tvoj problem.
Jedina co mala splnat moje parametre,sa niekomu po 2 rokoch pokazila a mali katastrofalny servis...

Vidis ,bola si spokojna a typ od typu je vzdy iny.neda sa nicomu verit,ale recenzie na mk mozu byt tiez blaboly alo aj na intrtnetr.preto nemozes mst istotu,ze model ktory som uviedla ma presne tsky isty vymennik a komponenty,ake si mala ty
Preto sa nic realnym skusenostiam nevyrovna.
Lahko sa vsak napise-kup si aeg.
Ked som stale podla mojich parametrov nenasla nic v tejto znacke
Samozrejme,verit tomu,ze je spotrebic v energ .kategorii A+++ sa neda verit,lebo vsetko je umelo "nadhodene"alrle dobrovolne si tiez nechcem vybrat nieco,co uz pisu v horsej energ kategorii alebo vysledol susenia B ....a to AEG prave podla parametrov malo....

Ktory model/typ splna moje ocakavania?

luxus10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luxus10
1. dec 2023

a chcem vidiet tvoju pracku-s ucinnostou odstredovania A...no daj ju sem...

autor
1. dec 2023

@luxus10 ktora prva veta? Prvy komentar?
Mne sa zda,zr jediny kto sa tu vyjadruje neakceptovatelne si ty.
Aj v beznom rozhovore,s cudzim clovekom pouzivas ze je niekto mimo?
Vek si neuhadla .
Mozno nie som tak senilna ako ty ale na babicku sa vyjadrujes neakceptovatelne

luxus10
1. dec 2023

1. riadok z prispevku o 12.51... ty si asperg, alebo mas nejaku diagnozu, ak ano, napis, budem ju respektovat...