Ahojte, čo všetko obnáša spravenie wc do starého domu kde nebolo? Robili ste to niekto? Ďakujem
Robili sme na chalupe ,nič strašne ak je tam voda a odpad tak žiaden problém len natiahnú potrubie a je to . Ak tám není prívod vody a kanalizácia je to horšie musíš mať žumpu a na vodu ventil v studni ktorý spojíš s wc a je to...my sme na chalupe mali len studňu tak sme dali také čerpadlo ktoré ťahá vodu dnu na splachovanie ...do 1000e nás to vyšlo
Ďakujem za reakcie, muž dom zdedil neviem presne ako to tam je riešene, je tam septik čistička odpadových vôd to asi nestačí však ? Firmu určite neplánujem volať môj otec aj s mužom by to mali zvládnuť len by som chcela asi orientačné vedieť čo to obnáša. Dom je v peknom stave len to wc nemal
V prvom rade potrebujete spravit kanalizaciu a tu napojit na septik. Kanalizacia musi byt spravena tak aby voda samospadom odtekala do septiku, to treba dobre vymysliet. Natiahnut vodu do splachovaca je ovela jednoduchsie.
Na cisticku odpadovych vod musite splnit vela podmienok, to treba zacat riesit na stavebnom urade co by vam ju vobec povolili
@viestta tá čistička tam je
ked je tam cisticka, mate o problem menej. Treba len dobre vymysliet ako WC napojite do odpadovych rozvodov
Ahoj, záleží aj od šikovnosti. Môj otec s bratom u babky vykopali jamu a "tunel" na vloženie odpadovej rúry, napojili to na žumpu, všetko zarobili, vnútri upravili a bolo. Sami namontovali aj záchod a vymaľovali, položili dlažbu. Celé to vyšlo na pár stoviek €. Ak si budeš volať firmu, rátaj v 4ciferných sumách.