Mama túži po chatke a záhrade.Nasla túto čo hovoríte?je to stavebný pozemok chcela by stavať časom dom.Je to dobrá cena na tú lokalitu?ďakujem za info
tiež mi to príde veľmi drahé, kamarátka kúpila chatu - prízemie, podkrovie, WC, kuchyňa, sprchový kút, za 47 tisíc nie veľmi ďaleko od tejto lokality. Je to skutočne stavebný pozemok? Aká je tam prístupová cesta? Bude tam treba doviezť stavebný materiál na stavbu, možno stavebné stroje. Veľkosť pozemku na rodinný dom je ok, ale jeho kvalitu znižuje to, že je svahovitý. Pozri si ceny stavebných pozemkov v tej lokalite.
ak tam chce stavať dom, je to v podstate cena za stavebný pozemok, ktorá sa ešte navýši tým, že bude treba odpratať tú chatu a pivnicu alebo čo to je pred ňou.
@deti95060810 hľadá chatu už dlho...našla v tej istej dedine starý 65 r dom hotové zburanisko za 85 t.Priorita je zatiaľ niekam vypadnúť do prírody to, že je to stavebný pozemok je len plus nechce stavať dom o rok, ale ďakujem.Praveze ona chce na samote tu vidieť, že vedľa je strecha susedného domu určite nechce priamo v dedine medzi domam.Chystame sa na obhliadku.Najst chatu s pozemkom kde nie sú spoločné dvory, či nejaká maštaľ ďalšie prístrešky na zbúranie je ťažké.Vsetko okolo 100 t eur rôzne lokality
@deti95060810 siete tam sú veď je tam klíma, kuchyňa to už s realitakom konzultovala
Vsak ta chatka co tam teraz stoji vyzera, ze je velmi pekne udrzovana, ma to bojler, vodu kupelnu a kuchynu vyspat sa tam da. Stavat teraz to je na maslu, vsetko drahe. Podla mna je to este ok cena ak chce mama vypadnut a uzivat jesen zivota. Ceny len rastu.
Na zmu to nebude ak sa tam kuri elektrickym ohrievacom oni pisu ze klimou. Ale od jari do jesene preco nie.
Ahoj... stavebný pozemok? Ja by som si dala otázku
1. aká je poloha pozemku, ako ďaleko je to od dediny, je to samota?
2. ak je to stavebný pozemok - je na pozemok dotiahnutá elektrika, plyn, kanalizácia, voda, resp. ako tieto záležitosti budeš riešiť v budúcnosti...
3. pozemok je svah... vyhovuje tvojim požiadavkám?
4. 66 tisíc e je cena za ktorú sme my postavili svojpomocne dom podľa katalógu čo znamená, že je to veľmi drahá chata na predaj...😉