Ahoj mamičky idem si po radu ohľadom vysávača. Náš dosluhuje a chcem vedieť s akým ste spokojne vy. Vždy som chcela tyčový vysávač ale neviem či sú dobre. Roventu a podobne robotické vysávače nechcem. Ale máte vy? Hlavne aby bol stačí výkon čo najsilnejší, potešila by má aj konkrétna značka a model. Ďakujem
tycovy je dobry, ja mam od philipsu a bezsnurovy a vlastne ten typ, co mam ja tak je to vysavac, mop a rucny vysavac a jednom 😉
povysavam rychlo co potrebujem, bez problemov sa s nim manipuluje 🙂
Mám ten čo pani spomína vyššie. Je to Philips speed Pro Max aqua. Tyčový, dobrá výdrž, batéria, vysáva a mopuje naraz. Ale môžeš aj len čisto vysávať bez mopu. A teda dá sa použiť aj ako ručný. Nevýhoda pre mňa bola vysoká cena. Ale mám ten najdrahší s najsilnejšou batériou. Lebo sú myslím dva alebo tri modely. Má aj veľmi dobré recenzie na internete. Za mňa dobrá kúpa. Žiadny kábel, použijem hocikedy vidím niečo na zemi vysajem a odložím na nabíjačku.
@silvia3009 anoo presne ten mam 👍😍 je pravda, ze bol drahsi, ale ja som ho v planeu kupovala a tam mi cenovo vychadzal najlepsie co som si porovnavala kamenne predajne, ale tak teraz jak ho mam uz dlhsie tak mozem povedat, ze stal za tie peniaze 😉 dobra kupa to bola 😉
máme v byte psa a mačku...vysávam každý druhý deň (koberce majú len deti v izbičkách, inak parkety a dlažba), tak som chcela niečo praktické s dobrým výkonom, čo rýchlo zložím aj odpracem...tak mám už 2 roky toto a maximálna spokojnosť
https://www.eta.sk/eta-andare-animal-149390020/