Ahojte, má niekto doma vysávač Philips 8000 Series Aqua Plus 3 v 1? Ste s ním spokojné? Manipuluje sa s ním ozaj ľahko? V reklame to vyzerá na dokonalé upratovanie 😊.
Aj ja ho mám, výborná kúpa 😊
Mame PHILIPS FC6904/01 SPEEDPRO MAX AQUA 3V1 (rozdiel je akurat, ze tam chybaju nejake dalsie nadstavce), ale inak je uplne TOP. Vyborne sa s nim vysavaju hlavne schody, no je tazsi.
Ja ho potrebujem hlavne na ušetrenie času. Vysávam skoro každý deň, no k umytiu dlážky sa pri 4 deťoch ťažko dostávam. 😊 To nikto nesmie byť doma 😁
Ďakujem za reakcie.
ja som ho kupila prave kvoli dietatu, ktore zacinalo stvornozkovat a vlacit po byte rohliky.. vytahujem ho aj niekolko krat denne.. za mna top 👌😁
@lylyjana prosím nezanecháva šmuhy aj keď umyjete väčšie a špinavšie plochy a vydrží batéria tak ako píšu? s trubicou sa dostanete pod nábytok?
@anketkarka nezanechava cmuhy ked clovek umyva podlahu pravidelne. Take male mnozstvo vody nie je na zmyvanie raz za mesiac. Bateria vydrzi celkom dlho, zalezi na akom vykone vysavam. Pod nabytok sa viem dostat v pohode.
mam ho, som spokojna 👌😊