Ahojte, s ktorým klasickým vysávačom ste spokojné? LEn klasický nie robotický ani tyčový tie mám už.
Potrebujem taký čo saje ako divý, nevadí mi absolútne hlučnosť ani veľkosť, je jedno či sáčkový alebo bez. Pokojne môže byť aj priemyselný len aby riadne vysával, koberce ,zvieraciu srsť,....Tieto nové eco stoja za prd. Už 2 kusy som bola vrátiť čo som nebola spokojná a to mali TOP recenzie. Starý sme mali pred tým AEG asi 15 ročný a výkon 2000W to bol pán vysávač no už ho neviem zohnať.
Ďakujem za pomoc 🙂
A majú aj v super cene s kódom. Mam ja, kúpila si aj moja mama a dokonca mi ho ofrflala, lebo ze sa s ním ťažko vydávajú koberce haha, lebo sa prisaje ako o život 🫡😂
Ma nastaviteľnú silu vysávania, super nadstavce a podobne. Akurát ze sáčky trochu menšie, vydržia cca 4 mes, ale mne to vôbec nevadí. Milujem ho, mam ho už vyše roka a som maximálne spokojná. Vyberala som ho 4 mesiace, porovnávania cena / kvalita, rádius aj nadstavce. Môj manžel je obrovský kritik na všetko, ale tento vysávač mi pochválil 👌👌👌
A dodám, že si ho chce kúpiť aj moja sestra ✌️
@katarina0123 ja mam obycajny ROWENTA RO3985EA COMPACT POWER ANIMAL CARE ČIERNY. Som velmi spokojna. Vysavam aj koberec aj vynil dlazku.
@katarina0123 doma mame karcher, ja si ho neviem vynachváliť, mame ho už cez 2 roky a teda nedopustim naň. Včera mi manžel kúpil aj karcher tepovač. Takže ja som celkovo spokojná s Karcher.
Rodicia majú taký priemyselný Gorenje a dá sa tam nastaviť aj sila sania a poviem ti že ten saje tu zem tak že mala som pri najvyššom nastavením saní l keď som skúšala, problém s ním pohnuť od zeme ako sal, ten mi dokonca príde ešte lepší ako ten náš aj ma väčšiu šnúru 🙂
@noami12 presne taký potrebujem :D pretože ja som Monk na prach a hlavne zvieracie chlpy. vieš mi prosím napísať model?
@adeladulova obzriem si ho :D
Kirby
Electrolux pure d8.2, aj dlhy kabel, aj tichý aj vykonny
Miele Complete C3 Cat & Dog , za mňa najlepší aký som kedy mala.
@katarina0123 taka istá som aj ja, dokonca mame psa a aj rodicia majú. A keď povysavaš tak môžeš ísť kľudne v bielych ponožkách a ani stopa po "bordeli" 🙂
Keby sa nedajbože mne pokazí tento, úprimne by som asi viac išla do toho gorenje - fakt ma dosť silné sanie a hlavne že sa tam dá nastaviť aj ako potrebuješ. Týmto ma u mňa to plus 🙂
To je nariadenie EU - spotreba vysavacov.Mozno cez bazos,bazar by sa dalo kupit.
@katarina0123 tiež som hľadala typ čo vytrhava parkety,presne tak som to predavačke povedala 😂Mám nejakú etu ale už 3roky staru. Rozhodovala som sa pre ňu tak, že predavačka bola taká ochotná a vysávače postupne v obchode zpinsla a na ruke dom skušala silu ťahu
@niekto2hy bazoš lustrujem každý deň no nejako nič.
@katarina0123 Ja som mesiac dozadu kúpila Kärcher T 10/1 Adv HEPA a som nesmierne spokojná. Veľmi dobre sa s ním manipuluje, dlhý kabel, že s ním povysavam naraz celý dom. Veľké vrecko 10l, super saje, je na 4 kolieskach, výborné ovládanie, všetky nadstavce mate na ňom. Hepa filter, no lepšie som si vybrať fakt nemohla ☺️ mam aj tycovy aj robotický a používam len tento 😁
@asanti55 dakujem
Pripnem sa, tiez som novy za vyse 300€ vratila, lebo mal vykon horsi ako stary, ktory je sice nespratny, ale robi to co cakam od vysavaca-vysava.